Termeni si conditii de utilizare a site-ului studentie.ro Termeni si conditii de utilizare a site-ului studentie.ro

Terms and conditions

Termenii si conditiile de utilizare a serviciillor furnizate prin intermediul site-ului www.studentie.ro (denumite in continuare "Termeni si Conditii") stabilesc care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa site-ul www.studentie.ro, ori poate utiliza in orice mod serviciile oferite prin intermediul Site-ului.


In intelesul prezentelor Termeni si Condiţii: Site inseamna in continuare pagina de internet www.studentie.ro; Administratorul Site-ului inseamna in continuare Active Soft S.R.L. cu sediul în Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, sectiunea 1, sector 2, Bucureşti; „Serviciul” inseamna orice serviciu oferit pe Site si / sau orice modul sau componenta a acestuia; „Utilizatorul” inseamna in continuare orice persoana care viziteaza sau acceseaza Site-ul, care isi creaza cont pe Site sau care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv Serviciile.


Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acestea, astfel cum sunt formulate în prezentul act, atrage obligatia Utilizatorului de a inceta de indata accesarea Site-ului. Accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si / sau utilizarea Serviciilor, precum si a oricarei componente a acestora constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea.


Prin inregistrare Utilizatorul acceptă in intregime si neconditionat prevederile acestor Termeni si Conditii si intelege sa utilizeze Serviciile in stricta conformitate cu acestea. Utilizatorii care au un cont creat pe Site inteleg si accepta ca utilizarea in continuare a contului lor, precum si orice accesare sau vizitare in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si / sau utilizarea Serviciilor, precum si a oricarei componente a acestora constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea; neacceptarea Termenilor si Conditiilor de catre Utilizatorii mentionati mai sus atrage obligatia acestora de a inceta de indata accesarea Site-ului.


Serviciile disponibile prin intermediul Site-ului si toate paginile web din cadrul Site-ului, cu exceptia celor indicate diferit, sunt detinute si operate de Administratorul Site-ului si accesate de dvs. cu respectarea urmatorilor termeni si conditii:


1. Accesarea Serviciilor


1.1. Administratorul Site-ului furnizeaza servicii prin intermediul Site-ului cu titlu gratuit sau cu titlu oneros, potrivit prevederilor prezentelor Termeni si conditii si potrivit explicatiilor oferite pe Site.


1.2. Administratorul Site-ului poate modifica, suspenda sau intrerupe in orice moment furnizarea Serviciilor si / sau accesul Utilizatorului la ele, in intregime sau in parte, inclusiv disponibilitatea oricarui element in legatura cu Serviciile, fara nicio notificare. Administratorul Site-ului isi rezerva dreptul, ca potrivit propriei sale optiuni discretionare si fara a fi obligata sa justifice in vreun mod, sa refuze acordarea accesului la Servicii sau la Site oricarei persoane, in orice moment.


2. Inregistrare si securitate


2.1. Pentru utilizarea anumitor Servicii, Utilizatorului i se solicita inregistrarea in baza de date a Administratorului Site-ului, alegerea unei parole si a unui nume de utilizator. Utilizatorul va furniza Administratorului Site-ului date corecte, complete, actuale si valabile, iar in caz contrar se va considera ca a incercat sa incalce prevederile prezentelor Termeni si conditii, ceea ce va putea avea ca urmare inchiderea imediata a contului sau de Utilizator.


2.2. Utilizatorul certifica Administratorului Site-ului prin simpla acceptare a prezentelor Termeni si conditii, ca potrivit prevederilor legale in materie are dreptul sa utilizeze Serviciile si sa acceseze paginile aferente Serviciului, si isi asuma responsabilitatea completa pentru alegerea si utilizarea Serviciului.


2.3. Utilizatorilor le este interzis: (a) sa utilizeze ca si nume de utilizator numele unei alte persoane cu intentia de a se folosi in mod fraudulos de identitatea acesteia; (b) utilizarea ca si nume de utilizator a unui nume pentru care drepturile sunt detinute de o alta persoana decat Utilizatorul, fara autorizarea explicita a respectivei persoane. Ori de cate ori considera ca exista aceasta situatie, Administratorul Site-ului va avea dreptul de a refuza inregistrarea sau de a anula toate numele de utilizator si conturile aferente de pe Site, potrivit propriei sale optiuni, care nu poate fi cenzurata in niciun mod de catre alta persoana, si fara a fi tinuta sa justifice motivele.


2.4. Utilizatorul va fi singurul responsabil de mentinerea confidentialitatii cu privire la parola aleasa si de mentinerea securitatii contului propriu. Administratorul Site-ului este indreptatit sa considere ca orice persoana care furnizeaza parola si numele de utilizator corecte pentru accesarea unui cont este autorizata de Utilizatorul respectiv si Administratorul Site-ului nu este raspunzator pentru nicio actiune a respectivei persoane in legatura cu utilizarea Serviciilor.


3. Conditii de desfasurare, limitari si obligatii privind Serviciile


3.1. Prin utilizarea Serviciilor furnizate cu titlu gratuit de catre Administratorul Site-ului, Utilizatorul are obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri, indiferent de mijloacele folosite. In cazul in care Utilizatorul incalca aceasta regula Administratorul Site-ului are dreptul de a elimina orice material publicat si / sau promovat cu incalcarea acesteia. Aceasta prevedere se aplica inclusiv continutului furnizat de Utilizator prin intermediul grupurilor de discutii din cadrul comunitatii Site-ului.


3.2. În secţiunea “Bazar”, Administratorul Site-ului opereaza o baza de date in care Utilizatorii Site-ului pot publica anunturi conform prezentelor Termeni si Conditii si conform informatiilor disponibile pe Site. Administratorul Site-ului are dreptul, nu si obligatia, de a filtra anunturile publicate si / sau promovate de Utilizatori prin intermediul Serviciilor. Administratorul Site-ului nu are obligatia de a controla continutul anunturilor si nu intermediaza tranzactiile dintre vanzator si cumparator, nefiind implicat in relatia dintre acestia (nu este reprezentantul niciunuia). Utilizatorii au obligatia de a respecta urmatoarele reguli cu privire la publicarea si promovarea anunturilor prin intermediul Serviciilor: (a) Utilizatorul are obligatia de a publica si promova un anunt numai in categoria special prevazuta pentru bunurile care fac obiectul anuntului si nu mai in sectiunea corecta din punct de vedere al operatiunii dorite (de exemplu: vanzare/cumparare); (b) Utilizatorul are obligatia de a introduce si promova anunturi valabile la data publicarii si pe intreaga perioada pentru care acesta este afisat in Site, angajandu-se sa elimine orice anunt de indata ce isi pierde valabilitatea; Utilizatorii au obligatia de a elimina sau inactiva de pe Site de indata anunturile care nu mai sunt de actualitate; (c) Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii complete si corecte cu privire la bunul care face obiectul anuntului (in special cu privire la pret), fiind strict interzisa publicarea si promovarea de anunturi care contin informatii incorecte sau care pot genera confuzie (de exemplu, vanzarea de produse la preturi neserioase); (d) Utilizatorul are obligatia de a nu promova alte pagini de internet prin intermediul anuntului publicat in Site, indiferent daca promovarea se efectueaza in titlul anuntului sau in corpul acestuia si indiferent daca promovarea se efectueaza prin mentionarea adresei URL sau prin orice alt mijloc.


3.3. Utilizatorul se obliga sa expedieze catre Site doar acele materiale (de orice fel) pentru care are toate drepturile si autorizatiile necesare pentru acest tip de utilizare (inclusiv, dar fara a se limita la drepturile de proprietate intelectuala). Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre Site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre Site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in niciun mod raspunderea Administratorului Site-ului, ci numai raspunderea persoanelor respective. Utilizatorul se obliga sa apere Administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulata de un tert in legatura cu acest continut si cu eventualele drepturi incalcate prin utilizarea acestuia si sa despagubeasca Administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus. Prin incarcarea pe Site a oricarui material, Utilizatorul autorizeaza Administratorul Site-ului sa utilizeze neexclusiv materialul respective, pe termen nedeterminat, pe internet, pe oricare Site aflat in administrarea acestuia.


3.4. Este strict interzisa publicarea si / sau promovarea pe Site / prin intermediul Serviciilor a oricarui continut de orice fel care include materiale, comentarii, imagini, secvente video, dar fara a se limita la acestea, care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau ar duce atingere bunelor moravuri.


3.5. Utilizatorii inteleg si accepta ca Site-ul le ofera o platforma de comunicare si ca doar ei singuri raspund pentru orice materiale, date si informatii postate pe Site indiferent de forma si partea in care apar (de exemplu avatar, comentarii, anunturi etc., dar fara a se limita la acestea) si pentru orice efecte juridice si / sau comerciale derivand din acestea.


3.6. Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricaror prevederi din Termeni si conditii, Administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului Utilizatorului la orice Serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea sau stergerea oricaruri material (integral sau partial) expediat de Utilizator in vederea publicarii si / sau promovarii pe Site ori pentru modificarea in orice mod a unui asemenea material, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site / Servicii, sau pentru desfiiintarea contului Utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens. Utilizatorii inteleg si accepta ca nu pot cere rambursarea niciunui tarif platit pentru Utilizarea Serviciilor in nicio situatie in care Administratorul Site-ului considera ca Utilizatorul a incalcat oricare din prevederile acestor Termeni si conditii.


3.7. Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate privind Serviciile sau in legatura cu acestea. Orice incercare a oricarui Utilizator de utilizare frauduloasa, abuziva sau ilegala a Serviciilor sau orice incercare a oricarui Utilizator de utilizare a Serviciilor impotriva prevederilor prezentelor Termeni si conditii ori intereselor Administratorului Site-ului sau altor persoane, confera Administratorului Site-ului dreptul de a intrerupe ori suspenda pe durata decisa discretionar de acesta dreptul Utilizatorului de a utiliza in intregime sau in parte Serviciile ori de a accesa Site-ul.
Acest site foloeste cookies. Afla mai multe despre cum functioneaza acestea aici


4. Limitarea raspunderii


4.1. Utilizatorul intelege si accepta ca in legatura cu Serviciile Administratorul Site-ului nu are nicio obligatie ori raspundere privind urmatoarele, dar fara a se limita la acestea: Utilizatorii care acceseaza Serviciile prin intermediul Site-ului; informatiile publicate si promovate prin intermediul Serviciilor de Utilizatori; contractele sau orice intelegeri negociate sau incheiate intre Utilizatori prin utilizarea Serviciilor; orice consecinte care pot deriva din cele mentionate mai sus, inclusiv de natura juridica sau comerciala, dar fara a se limita la acestea; actiunile care pot fi / nu pot fi intreprinse de catre oricare Utilizator sau oricare persoane, ca rezultat direct sau indirect al utilizarii Serviciilor. Administratorul Site-ului nu poate fi tras la raspundere in orice mod ori masura pentru orice fel de actiuni desfasurate de catre Utilizator si nici pentru utilizarea in orice mod a Serviciilor sau orice alta activitate in legatura cu Serviciile. Utilizatorul apeleaza la Servicii pe propria raspundere. Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul materialelor publicate si promovate prin intermediul Serviciilor, Administratorul Site-ului nu are obligatia de a verifica aceste materiale in ceea ce priveste corectitudinea sau caracterul complet al acestora. Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere pentru mesajele publicitare postate pe Site sau prin intermediul Serviciului, precum si pentru bunurile sau serviciile furnizate de catre autorii acestor mesaje publicitare.


4.2. Administratorul Site-ului nu garanteaza implicit sau expres pentru furnizarea Serviciilor si / sau pentru continutul de orice fel Site-ului. Administratorul Site-ului va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Servicii si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil. Administratorul Site-ului nu garanteaza si nu are nicio raspundere cu privire la conformitatea anunturilor cu prevederile legale. Administratorul Site-ului nu ofera niciun fel de garantii sau raspundere pentru Continutul Site-ului si in nicio situatie nu poate fi facut raspunzator pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din utilizarea oricarei parti, secventa, modul al Continutului de pe Site sau din imposibilitatea utilizarii acestuia, indiferent de cauza acesteia, ori din interpretarea eronata a oricaror prevederi ale Continutului Site-ului.


4.3. Serviciile si paginile web aferente acestora sunt puse la dispozitia Utilizatorilor potrivit principiului “asa cum sunt”, “asa cum sunt disponibile”, fara niciun fel de garantii, exprese sau implicite, si fara nicio raspundere din partea Administratorului Site-ului in legatura cu acestea. Administratorul Site-ului nu garanteaza in niciun mod sau masura rezultatele utilizarii Serviciilor si Utilizatorul isi asuma toate riscurile si intreaga raspundere juridica in legatura cu acestea. In mod expres, Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere pentru orice fel de daune directe, indirecte, incluzand dar fara a se limita la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din utilizarea Serviciului sau orice alt aspect in legatura cu Serviciul precum si din utilizarea paginilor aferente acestuia in orice mod sau orice efecte juridice derivand din aceasta.


4.4. In nicio situatie, indiferent de circumstantele invocate, Administratorul Site-ului sau colaboratorii acestuia nu vor putea fi chemati sa raspunda in legatura cu Serviciile: (a) pentru orice suma in plus fata de sumele platite efectiv de Utilizator catre Administratorul Site-ului cu titlu de tarif pentru utilzarea Serviciului; (b) pentru orice daune ori prejudicii, directe sau indirecte. In nicio situatie, indiferent de circumstantele invocate, Administratorul Site-ului nu va datora Utilizatorului despagubiri decat in limita sumelor efectiv platite de catre Utilizator catre Administratorul Site-ului cu titlu de tarif.


4.5. Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere in eventualitatea producerii oricarei opriri, intreruperi, ingreunari, disfunctionalitati sau erori in functionarea Serviciilor si a paginilor web aferente, in situatia unei erori tehnice de orice fel sau oricaror erori in furnizarea Serviciului, precum si in orice situatie in care nu ar dovedi cert ca orice erori sau probleme de natura tehnica din cele mentionate mai sus se datoreaza in mod direct si exclusiv culpei grave a Administratorului Site-ului. In cazurile de forta majora Administratorul Site-ului si / sau colaboratorii, operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, sunt exoneraţi total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la acestea, erori de functionare ale echipamentului tehnic al Administratorului Site-ului, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, atacurile informatice de orice fel si interferarea cu programe informatice malitioase, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva etc.


5. Tarife si plati


5.1. Avand in vedere ca anumite Servicii disponibile prin intermediul Site-ului sunt contra cost, Utilizatorul se obliga sa achite catre Administratorul Site-ului tariful pentru respectivele Servicii, potrivit informatiilor disponibile pe Site in pagina de plata. Tarifele sunt exprimate in EUR si nu includ TVA. Un Utilizator va putea accesa Serviciile respective conform prevederilor prezentelor Termeni si conditii si conform informatiilor disponibile pe site numai dupa autentificare si plata tarifelor corespunzatoare.


5.2. Achitarea tarifelor anumitor Servicii disponibile prin intermediul Site-ului se face intr-o moneda virtuala denumita “gold coin” / ”gold coins”, obtinuta fie prin cumparare prin sms sau card, fie prin desfasurarea anumitor activitati pe Site, in conditiile prezentate in sectiunea corespunzatoare din Site. Valoarea monedei virtuale in eur (sau in lei) este indicata de Administratorul Site-ului prin afisare pe Site si poate fi modificata oricand de Administratorul Site-ului, potrivit propriilor sale criterii care nu pot fi cenzurate de alte persoane. Sumele disponibile in moneda virtuala pot fi utilizate conform instructiunilor disponibile pe Site. Gold coins existente in contul Utilizatorului vor putea fi utilizate de acesta numai potrivit instructiunilor disponibile in Site, pentru achitarea pretului anumitor Servicii, iar Utilizatorul intelege si accepta ca rambursarea de catre Administratorul Site-ului a oricaror sume corespunzatoare pretului gold coins neconsumate, indiferent de motivul invocat sau de cuantumul sumei, nu este posibila.


5.3. Administratorul Site-ului nu va pretinde si Utilizatorul nu este obligat sa plateasca vreun tarif suplimentar in afara de cele mentionate pe Site. Utilizatorul nu poate cere rambursarea acestui tarif in nicio situatie in care a incalcat oricare din prevederile prezentelor Termeni si conditii.


5.4. Administratorul Site-ului isi rezerva dreptul de a schimba tarifele pentru oricare dintre Servicii si de a stabili noi tarife in orice moment, potrivit propriei sale optiuni. Orice modificare de tarife va deveni operanta imediat dupa notificarea in acest sens a Utilizatorului (prin e-mail sau prin afisarea acesteia pe Site, potrivit optiunii Administratorului Site-ului).


5.5. Sunt aplicabile urmatoarele reguli pentru transferul de la Utilizator catre Administratorul Site-ului a tarifelor corespunzatoare Serviciilor prestate in favoarea Utilizatorului: (a) Utilizatorul va transfera in avans Administratorului Site-ului contravaloarea Serviciilor, plata sumei fiind considerata efectuata doar la momentul la care contul bancar al Administratorului Site-ului va fi fost creditat cu suma respectiva, iar banca va fi confirmat operatiunea prin extras bancar sau alte documente bancare similare eliberate Administratorului Site-ului; (b) Utilizatorul intelege si accepta ca rambursarea de catre Administratorul Site-ului a sumelor platite de acesta catre Administratorul Site-ului pentru serviciile prestate, indiferent de motivul invocat sau de cuantumul sumei, nu este posibila. Plata se va putea face dupa cum urmeaza: prin trimiterea unui sms la numarul indicat in Site sau prin card, potrivit instrucţiunilor disponibile pe Site. Avand in vedere efectuarea platii prin sms sau prin card, Utilizatorul se supune in intregime termenilor si conditiilor operatorului de plati, Active Soft fiind absolvit in intregime de orice raspundere cu privire la orice probleme intalnite in efectuarea platii.


5.6. Utilizatorul intelege si este de acord sa suporte toate taxele si impozitele aplicabile sau orice alte taxe impuse potrivit prevederilor legale in materie in legatura cu utilizarea Serviciilor de catre Utilizator, precum si toate comisioanele sau spezele de orice fel prevazute pe Site sau datorate in orice mod in legatura cu sumele transferate cu orice titlu Administratorului Site-ului.


6. Continutul Site-ului.


6.1. Site-ul si intreg continutul sau, inclusiv cel aflat in legatura cu furnizarea Serviciilor, sunt protejate de prevederile legislatiei romane cu privire la dreptul de autor si sunt create special pentru folosirea lor de catre Utilizatori cu prilejul utilizarii Serviciilor, putand fi utilizate cu autorizarea Administratorului Site-ului numai in stricta concordanta cu prevederile acestor Termeni si conditii. Toate materialele si informatiile disponibile pe Site inclusiv dar fara a se limita la continutul si elementele de grafica ale Site-ului, tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, apartin Administratorului Site-ului si reprezinta Continutul Site-ului, iar drepturile (inclusiv cel de autor) corespunzatoare acestora apartin Administratorului Site-ului. Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indeferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopurile prevazute in aceste Termeni si conditii si doar cu repectarea termenilor si conditiilor prevazute. Utilizatorul se va conforma in intregime tuturor prevederilor legale privind dreptul de autor si drepturile conexe, precum si oricaror informari si restrictii referitoare la orice Continut accesat in legatura cu Serviciile. Este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia totala sau partiala, integrala sau modificata a Continutului Site-ului sau a oricarei parti a acestuia efectuate in orice alte scopuri decat cele personale; Administratorul Site-ului isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si / sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.


6.2. Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este exonerat de orice raspundere privind materialele, datele si informatiile, dar fara a se limita la acestea, preluate de la orice surse oficiale, inclusiv cele care au fost publicate avand scopul si caracterul de „comunicate de presa”. Utilizatorii inteleg si accepta ca toate informatiile, datele, materialele postate pe Site au doar un caracter informativ si orientativ, si ca Administratorul Site-ului nu poate fi tras la raspundere in niciun caz si in niciun mod pentru veridicitatea si validitatea Continutului Site-ului, sau pentru orice efect juridic decurgand din utilizarea acestuia.


7. Nota de informare privind protectia datelor personale


7.1. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Administratorul Site-ului are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori. Va informam ca datele personale pe care Utilizatorii le furnizează Administratorului Site-ului sunt prelucrate in scopul oferirii in condiţii optime a Serviciilor. Utilizatorii inteleg si accepta ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre Administratorul Site-ului a serviciilor avand ca scop reclama, marketing si publicitate, precum si a serviciilor pe internet. Utilizatorii nu sunt obligati sa furnizeze datele lor personale in scopul mentionat mai sus. Refuzul Utilizatorilor de a furniza datele lor personale determina imposibilitatea de a accesa Serviciul oferit de catre Administratorul Site-ului. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Administratorul Site-ului si pot fi comunicate numai urmatorilor destinatari: partenerilor contractuali ai Administratorul Site-ului pentru realizarea scopului menţionat mai sus. Acceptarea Conventiei de catre Utilizatori si accesarea in continuarea a Site-ului inseamna consimtamantul expres dat de catre Utilizatori pentru prelucrarea si dezvaluirea catre terti de catre Administratorul Site-ului a datelor cu caracter personal potrivit conditiilor din prezenta nota de informare si in limitele prevederilor legale.


7.2. Fiecare Utilizator, la optiunea sa proprie, furnizeaza unele date personale ale sale pentru a-si crea un cont valabil si pentru a beneficia de Serviciul oferit de catre Administratorul Site-ului. In momentul crearii contului fiecare Utilizator are posibilitatea de a opta pentru primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Site prin bifarea casutei corespunzatoare pe pagina de creare a contului.


7.3. Conform Legii nr. 677/2001, fiecare Utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, Utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il priveste si sa solicite stergerea datelor. Utilizatorii inteleg si accepta ca stergerea datelor lor personale va fi urmata de stergerea contului lor din sistem si de imposibilitatea de a accesa Serviciul oferit de catre Administratorul Site-ului. Pentru exercitarea acestor drepturi fiecare Utilizator poate face o cerere in scris in acest sens, pe care sa o trimita apoi prin posta la adresa Administratorului Site-ului: S.C. Active Soft S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, sectiunea 1, sector 2, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J40/9830/2001, cod unic de inregistrare 14309651 sau la adresa de e-mail: info@studentie.ro.


7.4. Daca unele din datele despre Utilizatori sunt incorecte, respectivii Utilizatori sunt rugati sa informeze Administratorul Site-ului cat mai curand posibil.


7.5. Administratorul Site-ului este inregistrat ca operator de date cu caracter personal in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 6413, 6384, 6383, 20590 şi 21440.


7.6. Acest Site poate utiliza tehnologii care ne permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre utilizatori: sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, informatii despre traficul realizat de utilizator prin Site-ul nostru. Toate aceste informatii colectate de Administratorul Site-ului prin intermediul Site-ului au scopul de a ajuta la imbunatatirea serviciilor oferite de Site, dar si a serviciilor furnizate de Administratorului Site-ului. Stocarea de informaţii sau obţinerea accesului la informaţia stocată în echipamentul terminal al utilizatorului este efectuată de Administratorul Site-ului în următoarele scopuri: furnizarea de servicii pe internet, în scop de marketing, reclamă şi publicitate şi / sau furnizarea de bunuri şi servicii.


8. Modificarea Termenilor si conditiilor:

8.1. Administratorul Site-ului isi rezerva dreptul de a modifica orice prevedere din Termeni si conditii, in orice moment, potrivit propriei sale optiuni discretionare si fara a fi obligat sa justifice in vreun mod, prin postarea unui anunt pe Site, sau prin transmiterea unei informari via e-mail sau prin posta. Utilizarea in continuare a Serviciilor de catre Utilizator, ulterior postarii Termenilor si conditiilor modificate pe Site, postarii anuntului sau transmiterii informarii, constituie o acceptare deplina si neconditionata de catre Utilizator a respectivelor modificari la Termeni si conditii.


9. Asigurari

9.1. Utilizatorul garanteaza Administratorului Site-ului ca aceasta nu va suferi niciun fel de pierderi ori prejudicii din cauza Utilizatorului sau in legatura cu acesta din cauza oricaror reclamatii sau cereri care ar putea fi inaintate de terte persoane in urma utilizarii Serviciilor, incalcarii acestor Termeni si conditii, incalcarii drepturilor de proprietate intelectuala sau a oricarui alt drept al unei persoane sau entitate. Asigurarea precedenta include obligatia Utilizatorului ca in caz de litigiu va suporta toate cheltuielile aferente, inclusiv dar fara a se limita la onorariile avocatilor, expertilor si consultantilor sau executorilor, taxe judiciare, notariale sau de executare, cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea Serviciilor sau orice alt aspect in legatura cu Serviciile.


10. Legatura cu alte site-uri

10.1. Utilizatorii inteleg si accepta ca Site-ul poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet, care sunt considerate de Administratorul Site-ului utile in legatura cu Continutul Site-ului, dar care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa. Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere in ceea ce priveste continutul sau opiniile exprimate pe toate site-urile de internet mai sus mentionate, precum si corectitudinea si exactitatea acestora, iar Utilizatorii inteleg si accepta ca aceste site-uri de internet nu sunt monitorizate, controlate sau verificate in orice mod de catre Administratorul Site-ului. Includerea unei legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet nu implica aprobarea in vreun fel a acestora de catre Administratorul Site-ului. In momentul in care Utilizatorii acceseaza aceste site-uri de internet, ei o fac pe riscul lor, cunoscand ca utilizarea serviciilor oferite de aceste site-uri este supusa conditiilor stabilite de administratorii acestor site-uri.


11. Incetarea efectelor Termenilor si conditiilor

11.1. Administratorul Site-ului poate inceta sau suspenda oricare sau toate Serviciile sau accesul la Site, fara notificare prealabila, in cazul in care Administratorul Site-ului considera ca Utilizatorul incalca in orice mod sau in orice masura oricare din termenii si conditiile acestor Termeni si conditii. In asemenea cazuri orice sume achitate / transferate deja Administratorului Site-ului sunt in intregime nereturnabile, deci nu vor fi supuse rambursarii catre Utilizator.


11.2. In orice situatie de inchidere a contului Utilizatorului, inclusiv in cazul rezilierii de catre Administratorul Site-ului potrivit celor de mai sus, Utilizatorul va inceta imediat sa utilizeze contul pe Site. Toate prevederile acestor Termeni si conditii care prin natura lor continua sa produca efecte dupa incetarea acesteia, includ dar nu se limiteaza la prevederile „Conditii de desfasurare limitari si obligatii privind serviciile”, precum si limitari de responsabilitate.


12. Alte clauze

12.1. In cazul in care oricare din parti va renunta temporar la exercitarea oricarui drept dintre cele prevazute in Termeni si conditii, aceasta renuntare nu va putea fi considerata ca o renuntare definitiva la respectivul drept.


12.2. Daca oricare prevedere din Termeni si conditii va fi declarata nula, prevederea respectiva va fi eliminata si inlocuita cu o alta prevedere in acelasi spirit, astfel incat prezentele Termeni si conditii sa produca in continuare efectele juridice avute in vedere initial.


12.3. Drepturile si obligatiile Utilizatorilor si ale Administratorului Site-ului, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Partile convin ca orice litigii care intervin in legatura cu prezentele Termeni si conditii sau cu furnizarea Serviciilor si / sau accesarea Site-ului vor fi judecate de catre instanta judecatoreasca competenta de la sediul Administratorului Site-ului.


12.4. Prezentele Termeni si conditii nu au in vedere crearea vreunei asocieri sau vreunui parteneriat intre Utilizator si Administratorul Site-ului ca rezultat al prezentelor Termeni si conditii, iar Utilizatorul nu are nicio autoritate de niciun fel sa angajeze Administratorul Site-ului in orice mod in baza prezentelor Termeni si conditii.