ADMITERE SRI

ADMITERE SRI 5 4
5 stele

17575 vizualizari  |  8 comentarii

 Absolventii de liceu cu diploma de bacalaureat care doresc sa urmeze cursurile Academiei Nationale de Informatii sunt asteptati sa se inscrie pana la 15 februarie 2008 pentru a urma cursuri universitare de licenta in cadrul Facultatii de Informatii.


Specializarile care pot fi alese sunt psihologie - informatii si comunicare, respectiv relatii publice - informatii.

Cifra de scolarizare pentru 2008 - 2011 este de 15 locuri pentru baieti si 5 locuri pentru fete.

Candidatii trebuie sa aiba 23 de ani neimpliniti si sa fie apti din punct de vedere medical si psihologic.

Absolventii de sudii superioare care doresc sa activeze in cadrul Serviciului Roman de Informatii pot urma cursurile de masterat "Managementul activitatii de informatii pentru securitate nationala", cu o durata de 3 ani.

Oferta se adreseaza exclusiv absolventilor de invatamant superior, in varsta de cel mult 32 de ani, apti din punct de vedere medical si psihologic, numarul locurilor disponibile fiind de 150 pentru barbati si 30 pentru femei.

inscrierile la concurs se fac pana in data de 29 februarie 2008, iar cererile de inscriere se depun, atat pentru cursurile universitare, cat si pentru cele de masterat, la sediile Sectiilor Judetene de Informatii. 


Sursa: AMOS NEWS

 
Citeste mai mult despre: Admitere 

 

Cod

Cod de securitate

pt nico Luni, 01 August 2011

treceti, nu trece-ti

 
nico Luni, 04 Iulie 2011

Ionut ai dreptate , si eu vreau sa dau tot la SRI dupa ce termin a 12..... evident pentru un viitor stabil. Si dragii mei daca va doriti ceva , nu va luati dupa spusele altora!PS:incercati sa trece-ti peste "vocabularul internetului" nu te ajuta cu nimic!

 
marius Marti, 17 Mai 2011

salut ionut! ai mai dat la sri?

 
rosetzy Marti, 26 Ianuarie 2010

de ce mi-ar place??? pentru ca este ceva deobisnuit si pentru ca din toate punctele de vedere ai un viitor stabiL APV

 
Ionut Mocanita ,Braila Joi, 21 Ianuarie 2010

Salut ,Crevata, "treaba sta alfel" ,te cred ca iti doresti sa faci parte din trupele de forta,dar daca scri pe internet nu te ajuta cu nimic, e frumos visul tau,intradevar.Sfatul meu este: Incearca sa-ti termini liceul si apoi sa te angajezi ca civil la SRI,dar mai bine discuta cu cineva in domeniu,nu pe internet!,si eu vreau sa ajung acolo,anul acesta termin a 12-a,sper sa reusesc! PS:corect se scrie "echipele"nu ekipele. Multa sanatate! cu respect, Ionut Mocanita Multa sanatate,

 
crevata11 Duminica, 20 Decembrie 2009

Ma Numesc Necula Stefan Alexandru an 23 de ani si a-si dori sa intru in ekipede dumneavoastra pt ca este unu dintre cele mai mari vise ale mele. Nu am facut armata si nici liceul nu il am din probleme de familie nu mintale. Imi doresc enorm sa pot face ceea ce vad de mic la tv , adica pe acei baieti cu cagule si arle sau cu okelati de soare imbracati la costume cu casta aceea care iese din camasa si ajunge pana la ureke. Vedeam de mic aceste lucruri fascinante si barbatesti......... ................ Sunt dispus sa fac orice sacrificiu pt a ajunge unul din ekipele dumneavoastra. Va Multumesc.

 

Pagina 1 din 1

Cauta admitere 2018

Domeniu de studiu
Domeniu de licenta
Specializare
Cautare avansata
 
 
 

 
Pantofi business barbati ECCO Lisbon (Negri) Pantofi business barbati ECCO Lisbon (Negri) Pantofii ECCO Lisbon conbina stilul elegant si contemporan cu masculinitatea si confortul....
Pantofi business barbati ECCO Lisbon ( Maro/Cognac) Pantofi business barbati ECCO Lisbon ( Maro/Cognac) Pantofi business ECCO Lisbon combina stilul elegant cu accente moderne. Potriviti pentru birou...
Pantofi business barbati ECCO Lisbon (Black) Pantofi business barbati ECCO Lisbon (Black) Pantofii ECCO Lisbon eleganti, sunt o declaratie de stil atemporala. Sunt combinatia pefecta...