Admitere 2012: Concurenta acerba la Medicina in Brasov si Craiova

0 stele

684 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Admitere 2012: Concurenta acerba la Medicina in Brasov si Craiova

Medicina este domeniul pentru care se da cea mai mare batalie la admiterea din acest an. Dupa Bucuresti si Sibiu, a sosit randul universitatilor din Brasov si Craiova sa publice concurenta acerba la facultatile de Medicina.

 

Facultatea de Medicina a Universitatii "Transilvania" din Brasov inregistreaza o concurenta de trei candidati pe un loc in urma inscrierilor la concursul de admitere, finalizate miercuri. Astfel, la Medicina s-au inscris 905 candidati pe 296 de locuri, concurenta fiind de 3,05 candidati pe loc.

 

La Universitata de Medicina si Farmacie Craiova, situatia este similara. Specializarea Farmacie este cea mai cautata, cu o concurenta de 3 candidati pe un loc la buget. Inscrierile continua, insa, pana in data de 23 iulie, concurenta putand deveni si mai acerba. "Pana acum avem trei candidati pe loc la buget, dar, ce-i drept, sunt si locuri putine fara taxa, pentru ca avem doar 30", a declarat Valentin Ciotirnoiu.

 

 

 

Cod

Cod de securitate

Cauta admitere 2017

Domeniu de studiu
Domeniu de licenta
Specializare
Cautare avansata
 
 
 

 
Jacheta Neagra din Piele Bonnie Jacheta Neagra din Piele Bonnie jacheta scurta de culoarea neagra - manecile sunt croite din piele ecologica de culoarea neagra -...
Chemise Belinda white Chemise Belinda white Lenjerie sexy cu dantela si chilot inclus
Halat Irma Halat Irma Halat din dantela neagra cu chilot string inclus
Login  |  Cont nou
 
Inchide

E-mail

Parola

Am uitat parola Cont nou
Conteacteaza-te prin Facebook

Acum te poti conecta si prin contul tau de Facebook! Da click pe butonul de mai jos si introdu datele tale:

Login with Facebook