Admitere 2013: ASE a dat startul meditatiilor gratuite pentru examenul din vara

Admitere 2013: ASE a dat startul meditatiilor gratuite pentru examenul din vara 1 1
1 stele

2475 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Admitere 2013: ASE a dat startul meditatiilor gratuite pentru examenul din vara
Rezumat:
  • Admitere facultate
  • Meditatii gratuite ASE
  • Tematica de examen

Academia de Studii Economice va desfasura in perioada 9 februarie-27 februarie 2013 cursuri de pregatire gratuite pentru admiterea ce va avea loc in vara.

Cei care se pregatesc sa dea examen de admitere la Academia de Studii Economice (ASE) se pot inscrie pe site-ul online al facultatii la meditatiile gratuite pentru examenul de admitere din vara.

Astfel, viitori studenti se vor putea pregati gratuit pentru testul grila pe care il vor da la principalele materii: economie, matematica si o limba straina (engleza, franceza, germana).

 

Studiu: Care sunt cele mai consumate droguri in randul studentilor

UMF Iasi organizeaza simulari ale examenelor de admitere 2013

Scandal cu diplome false la Universitatea "Vasile Goldis"


Inca de anul acesta, Academia de Studii Economice din Bucuresti va organiza examen de admitere la studiile universitare de licenta, care va consta intr-o proba scrisa, tip grila.

De asemenea, facultatea ASE organizeaza, in afara acestor lectii gratuite, vizite la licee din Bucuresti si din tara, pentru a prezenta oferta educationala. Mai mult, ASE va lansa si o platforma online "Admitere ASE 2013" si va edita o brosura pentru pregatirea si simularea examinarii, care vor contine intrebari similare cu cele propuse pentru examenul de admitere din anul 2013.

Tematica de examen pentru disciplinele Matematica si Economie este inclusa si in cea a examenului de bacalaureat 2013, potrivit reprezentantilor ASE.

Sursa foto: www.ziaresireviste.ro


Autor: Ana Ionescu

 

 
Citeste mai mult despre:  EXAMEN DE ADMITERE  FACULTATE  ASE  meditatii gratuite 

 

Cod

Cod de securitate

Cauta admitere 2018

Domeniu de studiu
Domeniu de licenta
Specializare
Cautare avansata
 
 
 

 
Pantofi business barbati ECCO Lisbon (Negri) Pantofi business barbati ECCO Lisbon (Negri) Pantofii ECCO Lisbon conbina stilul elegant si contemporan cu masculinitatea si confortul....
Pantofi business barbati ECCO Lisbon ( Maro/Cognac) Pantofi business barbati ECCO Lisbon ( Maro/Cognac) Pantofi business ECCO Lisbon combina stilul elegant cu accente moderne. Potriviti pentru birou...
Pantofi business barbati ECCO Lisbon (Black) Pantofi business barbati ECCO Lisbon (Black) Pantofii ECCO Lisbon eleganti, sunt o declaratie de stil atemporala. Sunt combinatia pefecta...