Concurenta mare la UMF Bucuresti: cati candidati s-au inscris pana acum

0 stele

3361 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Concurenta mare la UMF Bucuresti: cati candidati s-au inscris pana acum
Rezumat:
  • Admitere facultate 2013
  • Inscrisi candidati
  • UMF Bucuresti

In doar 4 zile de la startul inscrierilor la Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti, au trecut pragul institutiei 4300 de candidati pentru sustinerea examenului de admitere la facultate. Inscrierile se incheie vineri, 19 iulie!

Bataie mare anul acesta pe locurile la facultate de la UMF "Carol Davila" din Bucuresti. Daca in 2012, s-au inscris la admitere 3200 de candidati, anul acesta, numarul lor a fost depasit inca din primele 4 zile ale perioadei de inscriere ajungand, inainte cu o zi de incheierea inscrierilor, la 4300 de candidati.

Cei mai multi candidati s-au inscris, pana acum, la Facultatea de Medicina (2161), iar cei mai putini, la Facultatea de Moase si Asistenta Medicala (383).

Inscrierile insa nu s-au terminat. Astazi, 19 iulie, este ultima zi in care candidatii care doresc sa urmeze o facultate in cadrul UMF Carol davila Bucuresti se mai pot inscrie.

Pentru a afla mai multe informatii despre conditiile de inscriere si admitere la Facultatea de Medicina din Bucuresti, acceseaza pagina UMF "Carol Davila", disponibila pe Studentie.ro.

Autor: Daniela Ganciu
Foto: Libertatea.ro

 

Citeste si

Rezultate admitere 2013 la UPG Ploiesti

ADMITERE 2013: Au inceput inscrierile la facultatile din cadrul USAMV Cluj

Concurenta mare pe locuri la ASE, Politehnica si Agronomie in Bucuresti

 

 

 

Cod

Cod de securitate

Cauta admitere 2018

Domeniu de studiu
Domeniu de licenta
Specializare
Cautare avansata
 
 
 

 
Pulover cu aspect catifelat si aplicatii cu margele Pulover cu aspect catifelat si aplicatii cu margele CaracteristiciTip: puloverGen: feteculoare: gri inchisMaterial: bumbacStil: casualCroiala:...
Rochie Black Flower Rochie Black Flower O alegere eleganta cu o nota joviala este aceasta rochie scurta, mulata cu maneci trei sferturi....