Topul celor mai cautate facultati pentru admitere 2013

0 stele

1591 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Topul celor mai cautate facultati pentru admitere 2013

Emotii mari pentru absolventii de liceu care se incriu in aceasta perioada la facultate. Numarul celor care vor sa intre la o anumita specializare depaseste cu mult numarul de locuri bugetate, astfel ca departajarea va decide cine intra si cine trebuie sa se reorienteze.

Cea mai mare concurenta anul acesta este la Facultatea de Geografie din cadrul Universitatii Bucuresti. Sunt peste 3500 de candidati inscrisi si 383 de locuri bugetate. La Facultatea de Administratie si Afaceri pana acum s-au inscris peste 2000 de candidati, in conditiile in care sunt doar 235 de locuri bugetate. Urmatoarele facultati de la Universitatea Bucuresti cu cea mai mare concurenta sunt cele de Limbi Straine, Jurnalism, Drept si Matematica.

Si la Facultatea de Medicina Generala din Cadrul UMF "Carol Davila" concurenta este mare. Peste 1000 de candidati s-au inscris pana acum, iar locuri la buget sunt 450.

Cat despre ASE, aici concurenta cea mai mare este la Cibernetica si Contabilitate, in timp ce la Politehnica cele mai cautate facultati sunt cele de Inginerie si Automatica si Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei.

Afla mai multe despre Admitere 2013!

Sursa foto: finantistii.ro

 

Citeste si

Sase universitati nu vor mai putea organiza examene de admitere

5 sfaturi pentru a obtine performante in cariera

Cate locuri sunt disponibile pentru admiterea la facultate din acest an

 

 

 

Cod

Cod de securitate

Cauta admitere 2018

Domeniu de studiu
Domeniu de licenta
Specializare
Cautare avansata
 
 
 

 
Pulover cu aspect catifelat si aplicatii cu margele Pulover cu aspect catifelat si aplicatii cu margele CaracteristiciTip: puloverGen: feteculoare: gri inchisMaterial: bumbacStil: casualCroiala:...
Rochie Black Flower Rochie Black Flower O alegere eleganta cu o nota joviala este aceasta rochie scurta, mulata cu maneci trei sferturi....