4 universitati din Romania, incluse in topul international

0 stele

3658 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

4 universitati din Romania, incluse in topul international

Institutul Tehnologic din Massachusetts se mentine si in 2014 pe locul intai in topul international al universitatilor, QS World University Rankings. Supriza de pe locul doi, Universitatea Cambridge, a surclasat de aceasta data Universitatea Harvard, care a coborat pe locul 4. La egalitate cu Universitatea Cambridge se afla si Imperial College London.

Cele mai bune universitati din lume se afla in Statele Unite ale Americii si Marea Britanie, conform QS World University Rankings 2014. Din acest clasament face parte si Romania, cu 4 universitati: Universitatea Bucuresti, care a urcat de pe locul 701+ in 2012 pe locul 690 anul acesta, Universitatea "Babes-Bolyai" din Cluj-Napoca, Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi si Universitatea de Vest din Timisoara, acestea 3 clasandu-se pe locurile 701+.

Iata cum arata topul primelor 10 cele mai bune universitati din lume:
1. Massachusetts Institute of Technology (MIT)
2. University of Cambridge
2. Imperial College London
4. Harvard University
5. University of Oxford
5. UCL (University College London)
7. Stanford University
8. California Institute of Technology (Caltech)
9. Princeton University
10. Yale University

Topul compara toate cele 800 de universitati dupa patru indicatori de interes pentru viitorii studenti: cercetare, invatamant, angajabilitate si perspectiva internationala.

Andreea Catan
Foto: trigger-proof.com
 

 

 

Cod

Cod de securitate

Cauta admitere 2019

Domeniu de studiu
Domeniu de licenta
Specializare
Cautare avansata
 
 
 

 
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...