Cele mai bune 10 universitati din Europa

Cele mai bune 10 universitati din Europa 3 3
3 stele

8115 vizualizari  |  2 comentarii

Cele mai bune 10 universitati din Europa

Universitati de renume la nivel mondial, cele mai bune institutii de invatamant superior din Europa se regasesc in tari ca Marea Britanie, Spania, Elvetia ori Finlanda. Daca iti doresti sa pleci la studii in strainatate, iti punem la dispozitie un top al celor mai bune 10 universitati la nivel european.

Realizat de '4International Colleges & Universities', topul cuprinde o seama de universitati care se bucura de prestigiu atat pe plan european, cat si pe plan mondial. Iata care sunt universitatile care ocupa primele 10 pozitii ale acestui top:

1.    Universitatea Cambridge - Marea Britanie
2.    Universitatea Complutense din Madrid - Spania
3.    Universitatea Oxford - Marea Britanie
4.    Institutul Federal Elvetian de Tehnologie din Zurich - Elvetia
5.    Universitatea din Granada - Spania
6.    Universitatea de Tehnologie din Tampere - Finlanda
7.    Universitatea Nationala Kapodistrian din Atena - Grecia
8.    Universitatea Eotos Lorand - Ungaria
9.    Colegiul Imperial din Londra - Marea Britanie
10.    Universitatea din Coimbra - Portugalia

Una dintre cele mai bune institutii de invatamant superior din lume, Universitatea Cambridge a fost fondata in 1209. Tinerii care isi doresc sa urmeze studii in cadrul acesteia o pot face  intr-una din urmatoarele facultati: Scoala de Arte si Stiinte Umaniste; Scoala de Stiinte Bioloice; Scoala de Medicina Clinica; Scoala de Stiinte Umaniste si Stiinte Sociale; Scoala de Stiinte Fizice sau Scoala de Teologie.

Universitatea Complutense din Madrid a fost infiintata in 1499 si cuprinde facultati ca Arte, Informatica, Fizica, Matematica, Chimie, Drept, Educatie, Farmacie, Filologie, Filosofie, Geografie si Istorie, Psihologie sau Medicina.

In ceea ce priveste Universitatea Oxford, aceasta este una dintre cele mai vechi institutii de invatamant superior din lume si cuprinde mai multe departamente, specializate pe diverse domenii de studiu: Stiinte Umaniste, Medicina, Matematica, Fizica si Stiintele Vietii sau Stiinte Sociale.

Mai multe informatii despre universitatile din strainatate si programele oferite de acestea poti gasi in modulul Study Abroad din Studentie.ro!

 

Dana Saporan - editor Studentie.ro


 

 
Citeste mai mult despre: STRAINATATE  STUDENTI  Studii  EUROPA  Universitati 

 
Tu ce universitate din Europa ai vrea sa urmezi?

Cod

Cod de securitate

elena Sambata, 28 August 2010 Total inutil Nefolositor Asa si asa Interesant Important

Cred ca ati gresit topul cu cel al celor mai vizitate pagini web. 3 sau din cele mentionate de voi nu sunt nici macar in top 500. Mai multa atentie!!!

 

Pagina 1 din 1

Cauta admitere 2018

Domeniu de studiu
Domeniu de licenta
Specializare
Cautare avansata
 
 
 

 
Rochie Camille Neagra Rochie Camille Neagra Rochie eleganta accesorizata cu broderie potrivita pentru tinute office. Ii poti asocia un sacou...
Pantofi casual barbati ECCO Kallum (Maro) Pantofi casual barbati ECCO Kallum (Maro) Pantofi casual barbati ECCO Kallum, confectionati din piele si piele nubuck, in stilul anilor 80....
Pantofi casual barbati ECCO CS16 (negri) Pantofi casual barbati ECCO CS16 (negri) Pantofii casual de barbati ECCO CS16 au fetele exterioare confectionate din piele cu un aspect...
 
Inchide

E-mail

Parola

Am uitat parola Cont nou
Conteacteaza-te prin Facebook

Acum te poti conecta si prin contul tau de Facebook! Da click pe butonul de mai jos si introdu datele tale:

Login with Facebook