Top 10 universitati americane cu 100% rata de admitere

0 stele

1103 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Top 10 universitati americane cu 100% rata de admitere

Daca esti curios sa afli care sunt universitatile din America - private si publice - ce inregistreaza o rata de admitere a studentilor de 100%, iti oferim un top al primelor zece institutii care nu isi fac niciodata probleme ca vor ramane cu locuri neocupate:

1. Universitatea din Phoenix (Arizona) - dispune de peste 100 de campusuri in lumea intreaga si ofera peste 100 programe de studiu in cele sapte colegii si doua scoli asociate.

2. Universitatea Everglade (Boca Raton) - este o universitate privata care ofera programe de studiu de licenta si master in mai multe specializari si al carei orar este adaptat studentilor care muncesc.

3. Universitatea Online Everest - o divizie a Universitatii Everest cu program flexibil pentru studentii care muncesc.

4. Northwest University (Kirkland) - o universitate crestina cu 100% rata de admitere, ale carei prorame educationale deservesc unui scop precis "pentru a oferi, intr-un mediu crestin evanghelic distinct, educatie de calitate pentru pregatirea studentilor."

5. Universitatea Herzing (Milwaukee, Wisconsin) - are 11 campusuri in America si dispune si de programe de studiu online.

6. Universitatea DeVry - are o larga raspandire in SUA, dispunand de 90 de locatii in 25 de state, programele de studiu fiind concepute astfel incat sa "formeze lideri"

7. Baker College of Flint (Flint, Michigan) - este unul dintre cele trei campusuri universitare ale Universitatii Michigan si este o institutie de stat.

8. Cameron University (Lawton, Oklahoma) - este o universitate finantata de stat, care ofera peste 50 de programe de studiu din diverse domenii si specializari.

9. West Virginia University (Parkersburg) - este un colegiu public separat si independent de Universitatea West Virginia.

10. Universitatea Golden State (San Francisco, California) - este o universitate privata si este cunoscuta ca avand unele dintre cele mai bune programe educationale in domeniul economic si financiar; instutia ofera si 15 programe postuniversitare.

Foto: Survivingcollege.com

 

 

 

Cod

Cod de securitate

Cauta admitere 2018

Domeniu de studiu
Domeniu de licenta
Specializare
Cautare avansata
 
 
 

 
Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandalele ECCO Touch Plateau sunt confectionate din piele moale cu detalii metalice(tinte). Sunt...