Top 10 universitati americane cu 100% rata de admitere

0 stele

1159 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Top 10 universitati americane cu 100% rata de admitere

Daca esti curios sa afli care sunt universitatile din America - private si publice - ce inregistreaza o rata de admitere a studentilor de 100%, iti oferim un top al primelor zece institutii care nu isi fac niciodata probleme ca vor ramane cu locuri neocupate:

1. Universitatea din Phoenix (Arizona) - dispune de peste 100 de campusuri in lumea intreaga si ofera peste 100 programe de studiu in cele sapte colegii si doua scoli asociate.

2. Universitatea Everglade (Boca Raton) - este o universitate privata care ofera programe de studiu de licenta si master in mai multe specializari si al carei orar este adaptat studentilor care muncesc.

3. Universitatea Online Everest - o divizie a Universitatii Everest cu program flexibil pentru studentii care muncesc.

4. Northwest University (Kirkland) - o universitate crestina cu 100% rata de admitere, ale carei prorame educationale deservesc unui scop precis "pentru a oferi, intr-un mediu crestin evanghelic distinct, educatie de calitate pentru pregatirea studentilor."

5. Universitatea Herzing (Milwaukee, Wisconsin) - are 11 campusuri in America si dispune si de programe de studiu online.

6. Universitatea DeVry - are o larga raspandire in SUA, dispunand de 90 de locatii in 25 de state, programele de studiu fiind concepute astfel incat sa "formeze lideri"

7. Baker College of Flint (Flint, Michigan) - este unul dintre cele trei campusuri universitare ale Universitatii Michigan si este o institutie de stat.

8. Cameron University (Lawton, Oklahoma) - este o universitate finantata de stat, care ofera peste 50 de programe de studiu din diverse domenii si specializari.

9. West Virginia University (Parkersburg) - este un colegiu public separat si independent de Universitatea West Virginia.

10. Universitatea Golden State (San Francisco, California) - este o universitate privata si este cunoscuta ca avand unele dintre cele mai bune programe educationale in domeniul economic si financiar; instutia ofera si 15 programe postuniversitare.

Foto: Survivingcollege.com

 

 

 

Cod

Cod de securitate

Cauta admitere 2019

Domeniu de studiu
Domeniu de licenta
Specializare
Cautare avansata
 
 
 

 
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...