campionatele universitare de minifotbal tenis si cros

Articole "campionatele universitare de minifotbal tenis si cros"

 

Incep Campionatele Universitare de Minifotbal, Tenis si Cros

Primavara este momentul cel mai bun pentru a incepe sa faci sport, pentru ca, nu-i asa, odata cu natura e timpul sa te retrezesti si tu putin la viata. Daca lenea hibernala nu ti-a trecut inca insa, atunci ai putea sa-ti dai singur un imbold si sa participi, macar pasiv, la niste activitati sportive gandite special pentru voi studentii, Campionatele Universitare de Minifotbal, Tenis si Cros. Startul competitiei se va da joi, 6 martie, ora 15.00 la Sport Arena - Universitatea Politehnica din ...
Info studentie - Stiri Sport - 03 Martie 2014
 

Bazar "campionatele universitare de minifotbal tenis si cros"

Vezi toate produsele
 

Teste "campionatele universitare de minifotbal tenis si cros"

Vezi toate testele
 

De ce sar scantei la birou?

Cine a avut mai multe pauze, cine are biroul cel mai frumos... Exista trei cauze din care se declanseaza emisiunea "conflicte-conflicte" la tine la serviciu. Si care tin de tine! Descopera si corecteaza!

Poti deveni un politician corupt?

Ai un suflet negru, esti lipsit de orice senitmente si prejudecati? Inseamna ca ti-am gasit slujba ideala! Ai tot ce trebuie pentru a deveni un politician corupt? Afla din testul nostru!

Testeaza-ti Iq-ul financiar!

Esti ingrijorat in ce priveste situatia ta financiara? Cat de destept esti si cat de bine iti planifici costurile lunare? Afla din testul nostru!