BURSA DOCTORALA LA AARHUS UNIVERSITY, DANEMARCA

BURSA DOCTORALA LA AARHUS UNIVERSITY, DANEMARCA 5 2
5 stele

2058 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

BURSA DOCTORALA LA AARHUS UNIVERSITY, DANEMARCA

Departamentul de Management al Universitatii din Aarhus, Danemarca ofera o bursa doctorala. Beneficiarul bursei isi va desfasura activitatea in domeniul antreprenoriatului si al dezvoltarii regionale. Bursa este finantata de Consiliul Dezvoltarii Regionale din Danemarca.

Studentul la doctorat se va alatura unui grup dedicat de cercetatori in domeniul antreprenoriatului. Cel care va beneficia de aceasta bursa va trebui sa participe la evenimente organizate de grupul respectiv, sa scrie articole academice individual sau cu ajutorul echipei de specialisti, sa comunice publicului rezultatele cercetarii. Este de asteptat ca studentul in cauza sa dobandeasca cunostinte elementare de limba daneza, la inceputul bursei sale.

Aceasta bursa doctorala va avea o durata de trei ani.

Un factor esential aflat printre criteriile de selectie va fi potentialul de cercetare al candidatului. Vor fi evaluate si rezultatele academice ale studentului in cauza, iar candidatul trebuie sa aiba cursurile de master finalizate.

Acest program doctoral va cuprinde:
- un proiect de cercetare sub forma unei teze care trebuie sustinuta oral,
- un program de cursuri care sa insumeze 30 de credite ECTS sau credite transferabile,
- un stagiu la o alta institutie de cercetare (preferabil straina),
- participare la seminarii stiintifice si conferinte.

Documentele necesare pentru a aplica la aceasta bursa sunt:
- descrierea proiectului (maximum 5 pagini), inclusiv abordarea teroretica si metodologica,
- diploma de studii (inclusiv foaia matricola),
- CV,
- alte materiale, precum publicatii care ar trebui luate in considerare in evaluarea sa.

Aceste documente trebuie atasate la formularul de aplicare trimis online, iar studentii care aplica trebuie sa faca urmatoarea mentiune pe aplicatia lor: “scholarship no.”

La aceasta bursa poti aplica online, dand click aici.

Pentru intrebari sau informatii privind descrierea proiectului, va puteti adresa doamnei profesoare Helle Neergaard, Aarhus School of Business, tel. +45 8948 6607, e-mail: hen@asb.dk. Iar pentru alte nelamuriri, il puteti contacta pe Henrik Scriver, tel. +45 8948 6560, email: hsc@asb.dk.

Termenul limita de aplicare la aceasta bursa doctorala este 1 februarie 2010, ora 12:00. La aproximativ o luna de la expirarea termenului limita veti primi un raspuns privind candidatura pentru bursa.

Andreea Iolu - editor Studentie.ro  

Cod

Cod de securitate

Alte categorii
 
 

 
Categorii
 
Cerere de detalii suplimentare
x

Cere detalii suplimentare in ceea ce priveste bursa sau programul de studii selectat completand formularul de mai jos. Te vom contacta in maxim 24 ore in zilele lucratoare!