BURSE DE STUDIU IN FRANTA PRIN PROGRAMUL EIFEL

0 stele

4850 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

BURSE DE STUDIU IN FRANTA PRIN PROGRAMUL EIFEL

Programul de burse de excelenta Eiffel a fost creat in 1999 de catre Ministerul afacerilor externe si se adreseaza studentilor straini care doresc sa urmeze studii de master sau de doctorat in Franta.
Bursele de excelenta Eiffel sunt destinate studentilor straini ale caror calitati au fost recunoscute de catre institutiile franceze de invatamant superior care doresc sa-i primeasca pentru a-si urma studiile.

Studiile urmate in Franta ii vor conduce catre profesii de responsabilitate in domeniul public si in cel privat, cu exceptia celor din invatamant si din cercetare.
Institutiile de invatamant superior francez preselectioneaza, dintre cei mai buni studenti straini pe care doresc sa-i primeasca la studii, pe candidatii pe care ii vor prezenta la bursele Eiffel. Candidaturile directe ale studentilor sau cele prezentate de institutii straine nu sunt acceptate. Este imperativ ca studentii sa fie deja in contact cu institutia franceza inainte de orice interventie a Ambasadei Frantei. Rolul Ambasadei se va limita la un eventual sprijin al candidaturilor
studentilor.
Bursele se acorda studentilor care doresc sa urmeze studii in domeniile stiintelor tehnice, economice, de gestiune, juridice si politice la nivel master sau doctorat.
Data limita pentru depunerea candidaturilor pentru anul universitar 2009/2010 este: 9 ianuarie 2009
Informatii detaliate!


Citeste mai mult despre: Programul  FRANTA  BURSE 

 

Cod

Cod de securitate

Alte categorii
Categorii
 
Cerere de detalii suplimentare
x

Cere detalii suplimentare in ceea ce priveste bursa sau programul de studii selectat completand formularul de mai jos. Te vom contacta in maxim 24 ore in zilele lucratoare!