BURSE POSTDOCTORALE IN FRANTA

0 stele

3201 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

BURSE POSTDOCTORALE IN FRANTA

Programul de Cercetare Postdoctorala ESA ofera posibilitatea tinerilor cercetatori si inginerilor sa faca cercetare pe o gama variata de discipline legate de spatiu, aplicatii ale spatiului sau tehnologia spatiului.

Agentia are un program de burse intern si altul extern, ambele pentru doi ani, fara posibilitatea extinderii. ESA gazduieste aproximativ 20 bursieri externi si 30 interni, in orice perioada.

Eligibilitate

Aplicantii trebuie sa fi obtinut recent Doctoratul sau sa fie aproape de terminarea studiilor in stiinta spatiului, aplicatiile spatiului sau tehnici, sau al altor domenii strans legate de activitatea spatiului.

Bursele ESA se acorda cetatenilor din Statele Membre (Austria, Belgia, Cehia, Danemarca, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Luxembourg, Olanda, Norvegia, Portugalia, Spania, Suedia, Elvetia si Marea Britanie) si din Statele Cooperante: Canada, Ungaria, Romania si Polonia.

Durata: 2 ani

Termen limita: 31 martie 2010

Locul: Paris, Franta

Conditii financiare

Salariul este acordat in functie de o suma predeterminata si variaza in functie de calificari si experienta. Salariile lunare nete sunt astfel:

ESTEC de la €2078 pana la €2716
ESOC de la €2075 pana la €2712
ESRIN de la €1914 pana la €2501
ESAC de la €1785 pana la €2333

Costurile de calatorie
In functie de locul de recrutare, internilor li se pot rambursa cheltuielile de calatorie la economy class (cu avionul) sau la first class (cu trenul), pana in locul in care lucreaza, atat pentru ei insisi cat si pentru sotie si copii mici, daca este cazul.

 


Citeste mai mult despre: BURSE  burse cercetare  burse in Franta  burse internationale 

 

Cod

Cod de securitate

Alte categorii
 
 

 
Categorii
 
Cerere de detalii suplimentare
x

Cere detalii suplimentare in ceea ce priveste bursa sau programul de studii selectat completand formularul de mai jos. Te vom contacta in maxim 24 ore in zilele lucratoare!