PROGRAM DE BURSE PRIVATE URSUS

0 stele

3823 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

PROGRAM DE BURSE PRIVATE URSUS

Ursus a lansat cea de-a doua editie a programului de burse private pentru studenti, ''Dovedeste ca esti bun!''. Prin acest program, cate trei dintre cei mai buni studenti din Bucuresti, Cluj, Timisoara, Brasov si Galati pot obtine o bursa de 400 de lei pe luna, timp de un an.
Facultatile inscrise in programul de burse Ursus sunt: Academia de Studii Economice - Bucuresti; Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara - Cluj; Universitatea Babes Bolyai si Universitatea Tehnica - Cluj; Universitatea Politehnica - Timisoara; Universitatea Transilvania - Brasov; Universitatea Dunarea de Jos - Galati.

Studentii se pot inscrie in program completand un formular la sediul facultatii. Fiecare facultate si-a stabilit propriul termen limita pana la care studentii se pot inscrie.
Cele 15 burse universitare Ursus vor acoperi intregul an de studii 2007-2008. Pentru fiecare oras se vor acorda cate trei burse: una va fi acordata celui mai bun student, indiferent de mediul din care provine sau de situatia materiala, iar celelalte doua burse vor fi acordate celor mai buni doi studenti, care provin din mediul rural sau urban mic


Citeste mai mult despre: PROGRAM  BURSE  PRIVATE  URSUS 

 

Cod

Cod de securitate

Alte categorii
 
 

 
Categorii
 
Cerere de detalii suplimentare
x

Cere detalii suplimentare in ceea ce priveste bursa sau programul de studii selectat completand formularul de mai jos. Te vom contacta in maxim 24 ore in zilele lucratoare!