TREI TIPURI DE BURSE IN STRAINATATE: EGIPT, DANEMARCA, CRETA

0 stele

835 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

TREI TIPURI DE BURSE IN STRAINATATE: EGIPT, DANEMARCA, CRETA

In baza intelegerii bilaterale intre Romania si Egipt se acorda 15-20 de burse pentru studii universitare sau postuniversitare partiale si pentru studii de doctorat, 2-3 burse pentru studii universitare complete si 2-3 burse pentru studii postuniversitare complete. Sunt eligibili elevii si studentii, masteranzii si doctoranzii, cadrele didactice, cercetatorii si medicii rezidenti. Dosarele trebuie depuse la Registratura MEC pana pe 16 martie. Detalii despre documentele necesare pe www.roburse.ro si la CNBSS. Doctorat in Danemarca
Absolventii de masterat sau cei care sunt pe cale sa obtina diploma de master pot aplica, pana la data de 19 februarie, pentru bursa doctorala din domeniul globalizarii si studiilor economice internationale, oferita de Scoala de Afaceri Aarhus, de la Universitatea Aarhus, din Danemarca.
Bursa este in valoare de 2700 de euro lunar, sub forma de salariu, la care se adauga 17,2%, cheltuieli de cazare. Contractul este incheiat pentru o perioada de 3 ani, 6 luni urmand sa fie petrecute intr-o alta universitate europeana, pentru cercetare. Pentru a candida, este suficienta completarea formularului de candidatura de pe site-ul www.hha.dk. Formularul trebuie trimis fie prin posta, la adresa universitatii, fie prin mail, la hbn@asb.dk. Detalii pe site-ul universitatii sau de la consilierul administrativ Henrik Scriver: hsc@asb.dk, +45 8948 6560. (M.C.)
"Marie Curie" in Creta
Departamentul de Economie al Universitatii din Creta ofera 3 burse de cercetare "Marie Curie", pentru cercetatori, in urmatoarele domenii: sisteme dinamice si teoria jocului, finante, masurarea productivitatii in industria agroalimentara. Pentru primul domeniu de cercetare, bursa are o durata de 4 luni si se adreseaza unui cercetator cu experienta de peste 10 ani. Celelalte doua burse se adreseaza cercetatorilor cu experienta de minimum 4 ani, avand durata de 1 an. Cei care doresc sa candideze trebuie sa trimita, pana pe 31 martie, CV-ul, doua scrisori de recomandare si cel putin doua proiecte de cercetare. Documentele trebuie trimise catre Professor Georgios P. Kouretas, Department of Economics, University of Crete, University Campus, GR - 74100, Rethymno, Greece, tel: 0030 2831 0 77412, fax: 0030 2831 0 77406, e-mail: kouretas@econ.soc.uoc.gr.


Citeste mai mult despre: Egipt  Creta  BURSE  Danemarca  cei trei muschetari  burse strainatate 

 

Cod

Cod de securitate

Alte categorii
 
 

 
Categorii
 
Cerere de detalii suplimentare
x

Cere detalii suplimentare in ceea ce priveste bursa sau programul de studii selectat completand formularul de mai jos. Te vom contacta in maxim 24 ore in zilele lucratoare!