UMF IASI OFERA MAI MULTE BURSE ERASMUS

UMF IASI OFERA MAI MULTE BURSE ERASMUS 3 2
3 stele

3656 vizualizari  |  2 comentarii

UMF IASI OFERA MAI MULTE BURSE ERASMUS

Pana in prezent, datorita programului Socrates-Erasmus, studentii de  la Universitatea de Medicina si Farmacie "Gr. T. Popa" au avut ocazia de a studia in diverse centre universitare din strainatate, precum: Freiburg, Rostock, Lubeck din Germania, Lyon, Nancy, Amiens din Franta, Salamanca, Valladolid din Spania, Parma, Roma, Napoli, Torino din Italian.
Bursele Erasmus sunt pentru multi studenti, o tinta care trebuie atinsa in anii de studentie. Ei sunt constienti de oportunitatile extraordinare oferite de o astfel de bursa si lupta pentru obtinerea lor este una incrancenata.
Anul acesta, Universitatea de Medicina si Farmacie "Gr. T. Popa", isi intampina studentii cu o surpriza, oferindu-le un numar mai mare de burse Erasmus: peste 100 de burese Erasmus sunt disponibile, in valoare totala de aproximativ 80.000 euro. Pe langa reinnoirea acordurilor de colaborare cu universitatile din Franta, Spania, Italia, Marea Britanie, Beligia si Grecia, UMF a incheiat saptamana aceasta  noi acorduri de parteneriat cu Turcia, Danemarca si Cehia.
Ema Nica - editor Studentie.ro


Citeste mai mult despre: ERASMUS  BURSE  UMF 

 

Cod

Cod de securitate

anonim Vineri, 03 Aprilie 2015

Mda, vrajelute umefiste. Ceea ce nu se spune e ca din acele 100 de locuri pe hartie, in realitate sunt fonduri (coruptie much?) pentru mai putin de jumatate...

 

Pagina 1 din 1

Alte categorii
 
 

 
Categorii
 
Cerere de detalii suplimentare
x

Cere detalii suplimentare in ceea ce priveste bursa sau programul de studii selectat completand formularul de mai jos. Te vom contacta in maxim 24 ore in zilele lucratoare!