ECHIVALAREA DIPLOMELOR UNIVERSITARE ROMANESTI IN SPANIA

ECHIVALAREA DIPLOMELOR UNIVERSITARE ROMANESTI IN SPANIA 5 2
5 stele

7872 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

ECHIVALAREA DIPLOMELOR UNIVERSITARE ROMANESTI IN SPANIA
Documentele necesare:
1. cerere tip (`Solicitud de Homologation de Titulo Extrajero de Education Superior`)
obtinuta de la Biroul Atasat Invatamant (BAI) al Ambasadei Spaniei, Colegiul National `Iulia Hasdeu`, B-dul Ferdinandnr.91, sector 2, Bucuresti, sau la adresa de Internet www.mecd.es.;
2. fotocopia stampilata a pasaportului (`Compulsa`) obtinuta la BAI sau la Ambasada Spaniei, str. Tirana nr.1; in Spania, la orice organ oficial;
3. diploma de licenta - copie legalizata cu apostila de la Haga (la Prefectura din orasul de resedinta); se trimite in Spania fotocopia compulsata.
4. traducerea diplomei in limba spaniola - legalizata la notariat sisupralegalizata cu apostila de la Haga (de la Curtea de Apel dinorasul de resedinta).
5. traducerea foii matricole in limba spaniola - legalizata la notariat si supralegalizata cu apostila de la Haga (La Curtea de Apeldin orasul de resedinta).
6. programa analitica (facultativ, fara legalizare);
7. traducerea neoficiala a programei analitice (facultativ);
8. ordin de transfer bancar, pentru plata de echivalare (83,33 euro)in contul: Ministerio de Education y Ciencia, Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA), c/Alcala 16, 28014, Madrid, numar de cont: 01822370440200203771, cod Swift: ES41018223704402003771.
Echivalarea diplomelor universitare se realizeaza de catre autoritatile spaniole competente atat din Spania, cat si din Romania,
la adresele: 
Spania - Subdireccion General de Titulos, Homologationes y Contravalidaciones; Ministerio de Educacion y Ciencia; Paseo del Prado, 28, 28071 Madrid. Iar in alte orase la "Delegation del Gobierno", ori la "Oficina de la Alta Inspeccion";
Romania - BAI, la adresa de mai sus. 
Dupa prezentarea documentelor, se vor inapoia diploma si foaia matricola, dupa ce au fost fotocopiate si compulsate. La terminarea procesului de evaluare a cererii de echivalare, Ministerul Educatiei si Stiintei din Spania trimite persoanei interesate, la adresa indicata in cererea tip, certificatulde obtinere a echivalarii diplomei, precizeaza ONMFM.

Citeste mai mult despre: Universitare  DIPLOMELOR  ECHIVALAREA  produse romanesti 

 

Cod

Cod de securitate

Alte categorii
 
 

 
Categorii
 
Cerere de detalii suplimentare
x

Cere detalii suplimentare in ceea ce priveste bursa sau programul de studii selectat completand formularul de mai jos. Te vom contacta in maxim 24 ore in zilele lucratoare!