RIUF 2009

0 stele

2550 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

RIUF 2009

A cincea editie a Targului International de Universitati va avea loc in luna martie 2009.Targul stabilste un punct de intalnire intre numerosi studenti, elevi si profesori, unde colegiile si universitatile au ocazia de a-si promova programul de recrutare.
RIUF – Romanian International University Fair este cel mai importatnt eveniment educational international din Romania si te astepta anul acesta cu oferta tentanta de burse pentru Danemarca, Marea Britanie, Ungaria sau Grecia.
Poti aplica pana pe data de 12 Martie, dupa care poti participa la targ, care se va desfasura dupa urmatorul program:
-    pe 14 si 15 martie 2009 in cadrul RIUF Bucuresti
-    pe 17 martie 2009 in cadrul RIUF Iasi
-    pe 19 martie 2009 in cadrul RIUF Timisoara
Vei putea apoi, sa aflii pe loc daca esti admis sau nu la una din Universitatile vizate, datorita programului "Spot Admission". Acest program consta in interviuri de cate 15 minute cu reporezentati ai diverselor universitati internationale. Acesti reprezentanti, vor avea sarcina de a-ti evalua dosarul de aplicare, de a-ti testa capacitatea de a vorbi fluent in limba engleza si de a discuta despre motivele pentru care aplici pentru respectiva institutie si despre pregatirea ta.
Ema Nica - editor Studentie.ro


Citeste mai mult despre: BURSE  universitati internationale 

 

Cod

Cod de securitate

Alte categorii
 
 

 
Categorii
 
Cerere de detalii suplimentare
x

Cere detalii suplimentare in ceea ce priveste bursa sau programul de studii selectat completand formularul de mai jos. Te vom contacta in maxim 24 ore in zilele lucratoare!