BURSA NATIONALA "GUVERNUL ROMANIEI" SE MAJOREAZA

0 stele

5766 vizualizari  |  2 comentarii

BURSA NATIONALA 'GUVERNUL ROMANIEI' SE MAJOREAZA

Guvernul isi intoarce fata catre elevii nevoiasi. Conform ultimei decizii luate de guvernanti, bursa "Guvernul Romaniei" se va ridica la suma de 350 ron/luna.
Astfel, toti elevii care provind din mediul rural, cu familii sarace, vor fi inclusi in acest program guvernamental. Potrivit declaratiilor Primului-Ministru Emil Boc, conditia este ca venitul pe membru de familie sa fie sub doua milioane de lei vechi.
Acest ajutor de la Guvern va fi acordat celor mai silitori 25 de elevi din fiecare judet, absolventi ai ciclului primar. In toata tara va beneficia de  bursa un numar de 1-25 de elevi,  ea fiind menita sa acopere cheltuielile de cazare, masa si rechizite.
Scopul bursei "Guvernul Romaniei" este de a incuraja valori din mediul rural, foarte putini din copii talentati avand sansa de a urma o facultate din cauza dificultatilor financiare ale familiei.
Mai mult, ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, sustine cauza. Aceasta mentioneaza faptul ca cei 25 de elevi din fiecare judet vor urma cursurile gimnaziale si liceale in cele mai performante unitati ale judetului, eliminand astfel discriminarea. 

Cod

Cod de securitate

ana maria Luni, 28 Aprilie 2014

ma bucur pt ei

 
Claudiu Duminica, 16 Decembrie 2012

Ce trebuie sa faci ca sa pot beneficia de aceasta bursa?

 

Pagina 1 din 1

Alte categorii
 
 

 
Categorii
 
Cerere de detalii suplimentare
x

Cere detalii suplimentare in ceea ce priveste bursa sau programul de studii selectat completand formularul de mai jos. Te vom contacta in maxim 24 ore in zilele lucratoare!