ACADEMIA DE VARA 'TINERI PENTRU VIITOR'

0 stele

1181 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

ACADEMIA DE VARA 'TINERI PENTRU VIITOR'
D.K.M. Training Si A.P.F.R Timisoara lanseaza un nou program de educatie non-formala pentru tinerii cu varsta cuprinsa ntre 16 Si 22 de ani. Cu o vasta experienta in domeniul educatiei pentru tineri, D.K.M. Training si A.P.F.R. Timisoara va propune dezvoltarea unui set complex de abilitati personale si profesionale in cadrul unui mediu dinamic si profesionist.
Ce cuprinde programul?

Programul cuprinde 5 saptamni tematice, structurate in trei parti:
Internship:
Vizite de studiu la companii nationale si multinationale din Timisoara, 2 zile de voluntariat, discutii cu specialisti din diverse domenii de activitate.

Training:
Modului 1. Limbajele iubirii
Modulul 2. Liderii mileniului III
Modulul 3. De vorba cu tine insuti
Modului 4. Puzzle-ul e n minile tale
Modulul 5. Fii international!
Evenimente sociale:
Petreceri tematice organizate de si pentru tineri: Movie night, Pool party, Asian dream, Fiesta party, African party.
De ce programul Academia de Vara TINERI PENTRU VIITOR ?
Pentru ca noi consideram ca puterea celor tineri sta in fapte. Vei cunoaste oameni interesanti, specialisti in domenii de interes pentru tine si iti vei dezvolta un set complex de abilitati personale si profesionale: comunicare interpersonala, negociere si rezolvare de conflicte, leadership, luarea decizilor, increderea in sine, asumarea responsabilitatii.
In plus vei obtine un certificat acreditat de autoritatile nationale si vei putea accesa reteaua internationala On Youth Hands alaturi de alti tineri din Nepal, Capul Verde, Slovenia, Polonia Si Portugalia.
Cand ncepe programul?
Te asteptam la oricare dintre cele 5 sapamni tematice pe care le sustinem astfel:
Modulul 1.
Limbajele iubirii, 22 - 26 iunie 2009
Dezvoltarea abilitatilor de comunicare cu persoanele de sex opus, de cunoastere a propriei persoane in raport cu viata de cuplu...despre semnificatia dragostei, stari si sentimente proprii, deosebirea intre sexualitate si iubire.
Modulul 2.
Liderii mileniului III, 29 iunie - 3 iulie 2009
Dezvoltarea abilitatilor de leadership, a capacitatii de stimulare a membrilor unui grup, de transmitere a viziunii, de a influenta comportamentul oamenilor, de negociere si rezolvare a conflictelor.
Modulul 3.
De vorba cu tine insuti, 6 - 10 iulie 2009
Dezvoltare presonala prin dezvoltarea abilitatilor de adaptarela mediul nconjurator si la situatiile stresante din viata de zi cu zi...despre propriul comportament, atitudinea si reactiile proprii in raport cu evenimentele traite.
Modulul 4.
Puzzle-ul e in minile tale, 13 - 17 iulie 2009
Dezvoltarea abilitatilor de planificare a carierei...despre managementul carierei, consiliere si orientare profesionala si testare psihologica.
Modulul 5.
Fii international!, 20 - 24 iulie 2009
Experienta internationala chiar la tine acasa. Insusirea unor valori precum cetatenia activa, incluziune sociala, toleranta, bune practici, responabilitate sociala, non-violenta, prin dezvoltarea capacitatii de adaptare la multiculturalitate.
Care sunt conditiile de inscriere?
Etapa 1.
Se plateste taxa de participare in valoare de 250 RON catre S.C. D.K.M. Training S.R.L. in contul RO80 INGB 0000 9999 0084 3371 deschis la ING Bank Timisoara, cu mentiunea Academia de vara "TINERI PENTRU VIITOR 2009", cu o saptamna inainte de inceperea sesiunii de formare aleasa, sau la sediul organizatiei APFR din strada Letea, nr. 46, Timisoara (Calea Sagului, intersectie cu Bv. Liviu Rebreanu).
Restul sumei de 300 RON se plateste in prima zi de curs.
Etapa 2.
Completarea si trimiterea formularului de inscriere pe adresa office@dkmtraining.ro sau ciursa_tina@yahoo.com.
Important!!!
Fiecare participant poate opta pentru unul sau mai multe module. Costul pentru un modul este de 550RON.
Persoana de contact
Vasile MOLDOVAN, director executiv Tina CIURSA, coordonator Academia de Vara
Tel. 0256 293 183 Tel: 0256 293 183
0745 201 245 0757 087 983
E-mail: sile_moldovan@yahoo.com
E-mail: ciursa_tina@yahoo.com
Pentru informatii suplimentare click aici!


 

Cod

Cod de securitate

Alte categorii
 
 

 
Categorii
 
Cerere de detalii suplimentare
x

Cere detalii suplimentare in ceea ce priveste bursa sau programul de studii selectat completand formularul de mai jos. Te vom contacta in maxim 24 ore in zilele lucratoare!