10 de motive pentru care insala barbatii. Cel de-al 9-lea doare teribil!

0 stele

7666 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

10 de motive pentru care insala barbatii. Cel de-al 9-lea doare teribil!

Relatiile sunt uneori greu de gestionat. Exista situatii in care partenerii nu-si mai respecta legamintele de fidelitate si atunci se ajunge la discutii, la reprosuri reciproce. Totusi, de ce se ajunge in acest punct? Iti vom spune azi de ce insala barbatii.

Unele dintre motivele pentru care insala barbatii ti se vor parea puerile, altele insa au baze cat se poate de solide, oricat de dureroase vor parea.

1. Sunt mincinosi innascuti

Unii barbati sunt in stare sa te minta in fata, privindu-te drept in ochi. O fac ca sa testeze vigilenta partenerei sau pentru ca asa cred ei ca e mai palpitant.

2. Vor sa isi dovedeasca barbatia

Sunt barbati care considera ca doar daca faci sex cu cat mai multe femei te poti considera cu adevarat un barbat.

3. A avut modele proaste

Daca barbatii din familia sau au fost trisori, atunci si el are sanse mari sa insele. Pentru ca asa a invatat ca ar fi normal. Infidelitatea este pentru el un fel de norma si se va astepta ca femeile din viata sa sa tolereze acest comportament.

4. Simte nevoia de confirmare

Unii barbati insala doar pentru ca simt nevoia sa isi dovedeasca lor ca inca sunt atractivi, ca pot cuceri si alte femei decat cea pe care o au alaturi. Asa ajung sa flirteze si chiar sa faca sex cu alte femei.

5. E imatur

Barbatii actioneaza uneori cu adevarat imatur in aceasta directie. Li se pare ca sunt mai interesanti in ochii celorlalti barbati daca reusesc sa flirteze si chiar sa aiba doua relatii odata.

6. Simte nevoia de distractie

In cazul in care nu mai traieste aceleasi emotii in relatie asa cum era la inceput atunci va cauta in alta parte. Insa nu este numai vina partenerei sale, ci in cea mai mare pare vina ii apartine.

7. Vrea sa incerce ceva nou

Unii barbati simt ca odata ce au reusit sa cucereasca o femeie, aceasta nu mai are nimic interesant, motiv pentru care trebuie sa treaca la ceva nou.

8. Ai asteptari prea mari

Nu e nimic rau sa ai o lista cu dorinte in ceea ce il priveste pe barbatul iubit. Insa asigura-te ca acestea sunt realiste. Pentru ca s-ar putea sa ii ceri mai mult decat poate oferi.

9. Vrea sa termine relatia

Uneori barbatii insala pentru ca ei pur si simplu nu isi mai doresc relatia respectiva si nu stiu ce sa faca pentru a iesi din ea. In loc sa fie sincer si sa spuna ceea ce vrea, va alege mai degraba o alta partenera, in speranta ca va il vei parasi.

10. Vrea putere si control

Un alt motiv pentru care insala barbatii este dorinta de a detine controlul. Specialistii sunt de parere ca barbatii se simt mai puternici atunci cand insala. Capata mai multa incredere in fortele lor proprii.

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!