200 de Junior Entrepreneurs europeni se vor reuni in Mamaia pentru Conferinta Internationala despre Intraprenoriat

0 stele

931 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

200 de Junior Entrepreneurs europeni se vor reuni in Mamaia pentru Conferinta Internationala despre Intraprenoriat

JADE Romania organizeaza International Conference on Intrapreneurship in perioada 19-22 iulie 2012. Evenimentul va avea loc in statiunea Mamaia si isi propune sa reuneasca peste 200 de Junior Entrepreneurs si speakeri internationali ce vor oferi o perspectiva complexa asupra acestui subiect.

Participantii vor dezbate rolul pe care un intraprenor il are in dezvoltarea unui business, vor asista la prezentari despre inovatie in cadrul locului de munca si workshopuri despre cum sa isi dezvolte abilitatile antreprenoriale in cadrul companiilor.

Una dintre principalele atractii ale evenimentului il reprezinta Innovation Lab, constand in workshopuri in care studentii vor lucra pentru a rezolva problemele cu care se confrunta companiile. Conferinta pune accent pe inovatie, pe trasarea unor noi modele de afaceri si transformarea companiilor mari in agenti economici flexibili care sa raspunda rapid nevoilor pietei.

Evenimentul se bucura de prezenta unor speakeri internationali din arii de activitate complementare, de la manageri din domeniul IT la antreprenori, manageri de resurse umane si investitori.

Printre acestia se regasesc nume precum Marius Ghenea, Business Angel si Serial Entrepreneurs, Radu Georgescu, CEO Gecad Group, Mihai Stanescu, Business Coach, Sorin Matei, consultant pe Intraprenoriat precum si nume internationale printre care: Steve Price – CEO EIIL, Jean-Yves Huwart, fondatorul Entreprise Globale si organizatorul primei conferinte internationale pe tema intraprenoriatului, si Philippe Meda - CEO Merkapt.

Marile companii au inceput sa constientizeze nevoia unor angajati cu gandire antreprenoriala pentru a putea inova si tine pasul cu schimbarile rapide. "Am vrut sa pregatesc noua generatie de tineri aflati la inceput de cariera sa cunoasca mai bine aceasta alternativa oferita de intraprenoriat. Consider ca e important sa avem un mindset antreprenorial, fie ca fondator, fie ca angajat, si nu doar sa incercam sa deschidem afaceri noi pentru a fi niste rebeli ai sistemului sau propriul sef. Prin intermediul JADE pot produce acum aceasta schimbare in mentalitatea noii generatii si astfel am dezvoltat acest eveniment international" a declarat Adelina Peltea, Project Manager International Conference of Intrapreneurship.

Mai multe detalii puteti gasi pe sjm12.jaderomania.org.

JADE Romania este formata din patru Junior Enteprise-uri, Business Organisation for Students, Theory and Practice, DaAfaceri si Liga Studentilor Electronisti. Cu o istorie de 20 de ani, JADE Europe a sustinut dezvoltarea educatiei antreprenoriale in randul studentilor din peste 280 de organizatii din Europa si Brazilia. Printre companiile cu care au colaborat se numara: Microsoft, Google, ING, Podio, Visa Print etc. Junior Entrepreneur defineste o persoana caracterizata de spirit antreprenorial, initiativa, implicare proactiva si preocupata de dezvoltarea personala si a mediului de afaceri.
 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: ANTREPRENORIAT  Innovation Lab  JADE Romania  CONFERINTA 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!