3 hobby-uri care te pot ajuta in studentie

0 stele

1217 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza  |  5 mar 2014

3 hobby-uri care te pot ajuta in studentie

Exista o serie intreaga de hobby-uri care te pot ajuta in studentie in multiple directii. Ele iti ofera posibilitatea sa iti dezvolti anumite aptitudini, sa dai curs pasiunilor tale personale, sa aprofundezi domeniul pe care il studiezi si chiar sa iti gasesti mai usor un job.

De cate ori nu ai auzit de absolventii unei facultati ca nu au reusit sa gaseasca un loc de munca dupa obtinerea diplomei de licenta sau de masterat? Ei sunt acei fosti studenti care nu si-au explorat deloc posibilitatile in studentie si nu si-au asigurat o deschidere ampla catre piata muncii si viitoarea lor profesie.

Cele 3 hobby-uri de mai jos sunt exemple relevante pentru activitatile extracurriculare pe care le poti intreprinde in anii studentiei si care te pot ajuta sa evoluezi pe toate planurile!

 

1. Blogging

In era tehnologiei, este firesc sa iti dezvolti cunostintele despre modul in care functioneaza mediul virtual, acolo unde pana si afacerile au inceput sa infloreasca. In calitate de blogger, ai sansa de a-ti exprima gandurile fara ingradiri, sa iti impartasesti cunostintele intr-o anumita privinta si sa intri in contact cu persoane care ti-ar putea schimba viata intru totul.

Gaseste o platforma de blogging potrivita pentru tematica blogului tau, invata notiuni de baza despre continutul online de calitate si optimizat pentru motorul de cautare si atrage atentia publicului de care esti interesat.

In acest fel, iti poti crea propria reputatie online, poti fi gasit mai usor de potentiali angajatori si poti chiar sa castigi bani sau alte beneficii de pe urma reclamei postate pe blog.

 

2. Voluntariat

Fara doar si poate, voluntariatul este un hobby care te poate ajuta in numeroase privinte in perioada studentiei. Poti sa capeti experienta relevanta in domeniul in care vrei sa te angajezi, castigi un plus de relevanta in CV, iti poti realiza lucrarea de diploma pe baza activitatii pe care o intreprinzi si, nu in ultimul rand, cunosti oameni cu interese comune, care iti pot deschide multe usi.

 

3. Obiecte handmade

Daca ai o latura artistica pe care vrei sa o explorezi, incearca sa gasesti un hobby in aria obiectelor handmade. Poate fi vorba de origami, bijuterii din fimo, accesorii personalizate sau orice altceva te pasioneaza.

Acest tip de hobby te poate detensiona in perioada sesiunii, iti ofera posibilitatea sa participi la targuri si evenimente de profil (de unde poti castiga un ban in plus) si iti testeaza abilitatile de antreprenor!

Foto: dailymail.co.uk

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!