3 intrebari pe care sa le adresezi la orice interviu. Iti vor aduce job-ul mult visat!

0 stele

356 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

3 intrebari pe care sa le adresezi la orice interviu. Iti vor aduce job-ul mult visat!

 

Stim cu totii cat de stresant poate fi un interviu, mai ales atunci cand job-ul pentru care aplicam este intr-un domeniu nou pentru noi sau necesita un set de skill-uri de care nu suntem siguri ca le posedam. Printre atatea sfaturi despre cum sa treci un interviu cu succes, este destul de dificil sa le distingi pe cele cu adevarat eficiente. Asadar, care sunt acele 3 intrebari magice care te departajeaza de ceilalti candidati si-ti cresc sansele sa treci interviul?

Intreaba despre cultura companiei

Corporate culture intr-o companie inseamna atmosfera de lucru, regulile de comportament, activitatile, motivatiile si valorile pe care le impart angajatii companiei respective. Adresand o intrebare despre cultura companiei poti afla mai multe despre mediul de lucru si ii demonstrezi angajatorului ca ai o dorinta reala de a face parte din colectivul companiei.

Cum arata o zi de lucru tipica?

Adresand aceasta intrebare afli mai multe detalii despre ce presupune pozitia pentru care aplici. De asemenea, iti faci o imagine clara despre responsabilitatile tale si despre provocarile ce se vor ivi pe parcurs.

Care este urmatorul pas al recrutarii?

Intreaba recrutorul care este urmatorul pas in procesul de recrutare. Daca managerul de HR a promis ca va reveni cu un telefon, intreaba data cu aproximatie. Daca ti-a fost comunicat ca urmeaza o noua etapa in recrutare precum sustinerea unor teste sau un interviu cu un manager, nu ezita sa pui intrebari pentru a afla mai multe detalii. Vei capata mai multa incredere in capacitatile tale si te vei simti mai pregatit/a pentru urmatorul interviu.

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
 
 
Inchide
Am uitat parola Cont nou
Conecteaza-te prin Facebook

Acum te poti conecta si prin contul tau de Facebook! Da click pe butonul de mai jos si introdu datele tale:

Login with Facebook