3 pozitii sexuale in care femeile au orgasm garantat

0 stele

2049 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

3 pozitii sexuale in care femeile au orgasm garantat

Exista anumite femei care spun ca nu au avut niciodata orgasm, insa sunt si reprezentante ale sexului frumos care afirma ca ajung usor la punctul de maxima placere.

Din pacate, doamnele si domnisoarele nu ajung la orgasm la fel de repede ca barbatii, simpla penetrare a vaginului nefiind de ajuns pentru ca femeia sa ajunga pe culmile placerii.

Sexologii afirma ca exsita insa trei pozitii sexuale in care femeile au orgasm garantat.

Pe la spate

Aceasta pozitie trebuie putin modificata, pentru ca placerea sa fie intensa.  Femeia trebuie sa se intinda cu fata in jos si picioarele departate, ca o broasca, punand o perna sub solduri, pentru a-i ridica fundul mai sus.

Barbatul se va pune peste femeie, astfel incat barbia lui sa ajunga pe crestetul partenerei. Astfel, in momentul penetrarii, penisul apasa pe peretele anterior al vaginului. Cu cat actul tine mai mult, este posibil ca femeia sa nu aiba doar un orgasm, ci mai multe.

Misionarul

Si aceasta pozitie trebuie modificata, pentru ca si femeia sa ajunga la orgasm.  Femeia se va intinde pe spate, cu fata in sus, iar sub solduri isi va pune o perna. In timpul penetrarii, barbatul ia picioarele partenerei si le pune pe umerii lui, tinand-o pe aceasta de solduri, putin ridicata, pentru ca penisul sa atinga peretele anterior al vaginului.

Femeia deasupra

Ca si la celelalte doua pozitii, si aceasta trebuie modificata, pentru ca placerea sa fie cat mai intensa.

Barbatul nu va sta intins pe spate, ci in sezut, pe pat. Femeia il incaleca tinand picioarele in exteriorul coapselor lui si se lasa usor pe spate, sprijinindu-se cu mainile de genunchii lui.

Femeia va controla miscarea, iar penisul va stimula puternic peretele anterior al vaginului, aceasta pozitie oferindu-i barbatului acces la clitoris, pe care il poate stimula cu degetele.

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!