3 pozitii sexuale pe care trebuie neaparat sa le incerci

0 stele

2940 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

3 pozitii sexuale pe care trebuie neaparat sa le incerci

Viata sexuala nu trebuie sa devina o rutina, iar cu cat incercati mai multe pozitii noi, cu atat va veti simti mai bine in dormitor.

1. Calaretul

Este o pozitie non-conformista si presupune contact vizual. Aceasta modalitate de satisfacere reciproca este rapida si se poate pune in practica in spatii distincte, precum in baie, in masina sau in locuri stramte.

2. In picioare

A face sex in picioare este des intalnit printre preferintele tinerilor indragostiti in plin proces de dezvoltare hormonala si carora nu le pasa de locul in care desfasoara raporturi sexuale.

Pozitia nu este foarte comfortabila si ideal este ca parteneri sa aiba aceeasi inaltime, insa asta nu e obligatoriu. La inceput poate fi dureroasa, dar, cu timpul, femeia reuseste sa invete cum sa se aseze sau, mai bine zis, sa se incolaceasca, astfel ca penetrarea sa aiba loc cat mai usor.

Puteti face sex in picioare aproape oriunde: in lift, in debara, sprijiniti de pereti sau garduri, pe balcon... locurile stramte sunt ideale pentru aceasta pozitie.

3. Lingura

Pozitia cunoscuta sub denumirea "lingura" sau "lingurita" este preferata de multi pentru inlantuirea senzuala pe care o presupune, la propriu. Te poate stimula si "manual", se poate juca cu sanii tai, si in tot acest timp sta lipit de tine, intr-un mod complice.

Specialistii recomanda aceasta metoda persoanelor care vor sa intretina relatii sexuale fara a fi nevoite sa recurga la preludiu, intrucat e foarte excitanta.

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!