5 cuvinte care te pot ajuta sa iti gasesti dragostea!

0 stele

1104 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

5 cuvinte care te pot ajuta sa iti gasesti dragostea!

In cazul in care faci parte din categoria indivizilor care nu zic "nu" cand vine vorba de flirt online si gasirea unui viitor partener pe site-urile de dating, ar trebui sa tii cont de niste lucruri care te vor ajuta sa parasesti la un moment dat site-urile de gen in favoarea intalnirilor din viata reala. Iata mai jos cateva ponturi care fac DIFERENTA in ceea ce priveste vocabularul folosit online pentru a parasi cat mai repede acest mediu si a reveni in lumea celor cu viata reala.

Intr-un studiu amplu online efectuat pe 1,2 milioane de profiluri de pe un site de dating, cercetatorii au impartit profilurile studiate in doua categorii: utilizatori care si-au gasit dragostea (clasificati ca fiind cei care si-au inchis conturile in momentul in care si-au gasit pe cineva) si utilizatori care se afla in continuare in cautarea dragostei online (descrisi ca fiind cei care inca isi cauta dragostea).

Cand au analizat cele mai populare cuvinte folosite pe cele doua categorii de profiluri, cercetatorii au constatat ca existau diferente majore. Diferentele sunt net in favoarea romanticilor rataciti prin anii secolului XXI. Cei care au folosit preponderent cuvinte insemnand si desemnand notiuni precum: dragoste, timp, viata, prieten si muzica, au parasit site-ul in favoarea relatiilor din viata reala. In acelasi timp, s-a observat ca utilizatorii care au ramas in continuare pe site in cautarea unui partener folosesc cuvinte desemnand actiuni pe termen scurt precum: calatorie, cina, concert, magazin sau plaja.

Acest lucru nu ar trebui sa fie catusi de putin surprinzator, din moment ce pare logic ca cei care isi cauta o relatie care sa dureze, sa se axeze pe cuvinte mai pline de semnificatie. Ceea ce este surprinzator la acest studiu este faptul ca, in ciuda asteptarilor, se pare ca ceea ce scriu utilizatorii unui site de dating in profil chiar conteaza pentru sansele lor de a gasi ceea ce cauta aici. Asadar, daca esti in cautarea unei relatii adevarate pe acest tip de siteuri poate ca ar trebui sa fii mai atent la semnalele pe care le transmiti celorlalti inca din descrierea pe care ti-o faci in profil.


Foto: topnews.in

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre:  relatie  PROFIL  PARTENER  dating  site  ONLINE  FLIRT  Dragostea  sa gasesti  AJUTA  pot  CUVINTE 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!