5 lucruri pe care sa le faci doar pentru tine!

0 stele

558 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

5 lucruri pe care sa le faci doar pentru tine!

Nu este nicio urm─â de îndoial─â: cu toate suntem importante ╚Öi merit─âm! Merit─âm tot ce ni se ofer─â, cu prec─âdere iubirea celor din jur ╚Öu bucuriile zilnice. Mai important este s─â ne oferim noi însene dragoste de sine ╚Öi s─â aliment─âm acest sentiment cu orice ocazie. Pentru c─â activit─â╚Ťile cotidiene ne cople╚Öesc ╚Öi primeaz─â în fa╚Ťa altor lucruri pentru bun─âstarea noastr─â, ast─âzi vom vorbi despre cum te po╚Ťi preocupa de propria persoan─â în câteva moduri la îndemân─â.

Nu asteptasa-tiaduca EL flori

Cli╚Öeicsau nu, fiecarefemeiemerit─âflori. Nu estenevoie de o ocaziedeosebit─âpentru a fi recompensat─â cu un buchet care s─âî╚Ťiaduc─âzâmbetul de buze, ci po╚Ťichiartus─â╚Ťi-l oferis─âpt─âmânal. Stabile╚Öte o zi pe s─âpt─âmân─âsauchiarmaimulte (de ce nu?!) în care s─âî╚Ťicumperiflorilepreferate╚Öis─âtebucuri de tine. Po╚Ťi allege buchetegataf─âcute, care sunt livrateîndou─âoreacoloundeî╚Ťidore╚Öti, cum sunt cele de pefloria.ro. Sau î╚Ťipo╚Ťi personalize aranjamentul ales cu florilepreferateastfelîncâtbiroulsau casa ta s─â respire bucurie.

O zi de rasfat, cu terapiapreferata

Stiiceteenergizeaz─â cu adev─ârat? Lucrurile simple, darie╚Öite din cotidian. Astfel ca, atuncicândtoat─âlumea merge la birou, tuia-╚Ťi o ziliber─â,chiarînmijloculs─âpt─âmânii╚Öiprogrameaz-o pentrurelaxare. Alegecostumul de baiepreferat(g─âse╚Öti de exemplu pesevensins.roo mul╚Ťime de costume de baie la reducere, iarlivrareaeste super-rapid─â) ╚Öipetrece prima parte a zile la piscin─â, înb─âtaiarazelor de soare. Ia cu tine ╚Öi o carte pe care î╚Ťidoreai de multtimps─â o cite╚Öti, îns─âniciodat─â nu aveaitimpulnecesar. Online g─âse╚Ötiatâttitlurinoi, cât╚Öiliteratur─âclasic─â, a╚Öac─âtepo╚Ťiechipa cu câtevalecturifoarte utile. Sopping ╚Öilectur─â! Ce poate fi maiîncânt─âtor?

Ai grija de sanatatea ta

Preocup─â-te de frumuse╚Ťeatât din interior, cât╚Öi din exterior ╚Öiintroduîndietazilnic─âprodusenaturaleîntrucâtacestea au rezultatelecelemaivizibile╚Öi pe termen lung. Înva╚Ť─âs─âfolose╚Öticâtmaimult din ceofer─ânatura╚Öiechilibreaz─â-╚Ťiorganismul╚Öimintea. Un prim pas foarte benefic ar fi s─âfaci o cur─â cu l─âpti╚Öor de matc─â, un ajutor principal înînt─ârireasistemuluiimunitar╚Öireglareametabolismului. Pe vegis.rog─âse╚Ötil─âpti╚Öor de matc─âpur, la un pre╚Ťaccesibil.

O iesire cu prietenele

De câttimp nu ai maiie╚Öit cu prietenele tale? Este momentuls─âpuimâna pe telefon╚Öis─âstabile╚Öti o întâlnirepentru a v─âreînc─ârca cu energiipozitive╚Öi cu pove╚Öticopioase! Pentru o dup─â-amiaz─âintim─â╚Öirelaxat─âalege un loc cu o atmosfer─â intima, mâncarebun─â, accesibil. Alegeribune sunt City Grill, pentru un meniu traditional, Trattoria Buongiorno dac─â ai chef de mâncaremediteranean─â, RestaurantulPesc─âru╚Öundeabund─âre╚Ťetele cu pe╚Öte, dar╚ÖiclasiculCaru’ cu bere, recunoscutpentrudeserturiledelicioase.

Un cadou doar pentru tine

Dac─â preferi experien╚Ťe care î╚Ťi pot schimba via╚Ťa, atunci mergi c─âtre exper╚Ťi. Pe complice.rog─âse╚Ötiideigeniale de cadouri, dar╚Öiexperien╚Ťe pe care le po╚Ťiîncercachiar╚Öitu, cum ar fi o schimbare de look complet─â, sfaturi de la un stilistprofesionist╚Öi o sesiune de shopping sau de un pachetcomplet de relaxare la SPA.

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!