6 caracteristici ale noului Hyundai Tucson care te vor face sa il iei cu tine in vacanta

0 stele

209 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

6 caracteristici ale noului Hyundai Tucson care te vor face sa il iei cu tine in vacanta

 Hyundai, unul dintre cei mai importan╚Ťi cinci produc─âtori auto la nivel mondial, a lansat noul model Hyundai Tucson, sub motto-ul „Descoper─â puterea schimb─ârii”. Ma╚Öina are noi caracteristici surprinz─âtoare dintre care le-am selectat pe cele care o fac o alegere perfect─â pentru vacan╚Ť─â. Descoper─â, în continuare, care sunt acestea.

 

  1. Design remarcabil

Aspectul deosebit al noului model se datoreaz─â, în principal, ╚Ťinutei atletice ╚Öi propor╚Ťiilor îndr─âzne╚Ťe. Suprafe╚Ťele sunt rafinate ╚Öi fluide, liniile bine definite, design-ul contribuind, totodat─â, la îmbun─ât─â╚Ťirea coeficientului aerodinamic al ma╚Öinii. Iar pretul unui Hyundai Tucson este, de asemenea, unul avantajos, a╚Öa c─â e╚Öti cât se poate de aproape s─â faci senza╚Ťie în rândul prietenilor cu o ma╚Öin─â frumoas─â ╚Öi s─â impresionezi toate noile cuno╚Ötin╚Ťe.

 

  1. Siguran╚Ť─â deplin─â

Atunci când pleci în vacan╚Ť─â la bordul unui Hyundai Tucson nu trebuie s─â-╚Ťi faci nicio grij─â pentru siguran╚Ťa ta sau a celorlal╚Ťi pasageri. Î╚Ťi r─âmâne doar s─â te bucuri de drum ╚Öi de peisaje, pentru c─â la fabricarea noului Tucson au fost utilizate materiale extrem de rezistente (carcasa este realizat─â din o╚Ťel ultra rezistent) ╚Öi cele mai noi tehnologii inteligente de siguran╚Ť─â (sistem de frânare automat, de recunoa╚Ötere a pietonilor, de avertizare la schimbarea benzii, de supraveghere a traficul din spate ╚Öi de monitorizare a unghiului mort).

 

  1. Grad sporit de eficien╚Ť─â

Toate motoriz─ârile din gama Hyundai Tucson asigur─â manevrabilitate sporit─â ╚Öi eficien╚Ť─â kilometric─â, adaptându-se, totodat─â, normelor Euro 6. Transmisia cu dublu ambreiaj (DCT) în ╚Öapte trepte ofer─â beneficii considerabile atât în ceea ce prive╚Öte performan╚Ťa, cât ╚Öi eficien╚Ťa consumului de carburant. Iar o ma╚Öin─â care nu doar c─â are un pre╚Ť de achizi╚Ťie avantajos, dar te ajut─â, în acela╚Öi timp, s─â faci, constant, economii la consum, poate deveni foarte u╚Öor mijlocul t─âu de transport preferat pentru vacan╚Ť─â.

 

  1. Interior de calitate și tehnologie intuitivă

Gama Hyundai Tucson nu exceleaz─â numai la capitolul pre╚Ť, design exterior, siguran╚Ť─â ╚Öi eficien╚Ť─â, ci ╚Öi la aspectul designului interior. A╚Öa c─â vacan╚Ťa ta poate începe din primul moment în care intri în ma╚Öin─â. Tapi╚Ťeria este disponibil─â în trei culori (bej, negru sau ro╚Öu), iar fiecare detaliu a fost proiectat pentru a asigura individualitate. Înacela╚Öi timp, tehnologia intuitiv─â este la ea acas─â modelul fiind dotat cu sistem de ventila╚Ťie spate, ac╚Ťionare electric─â pentru frâna de mân─â ╚Öi porturi USB ╚Öi AUX, pozi╚Ťionate central.

 

  1. Portbagaj practic

Nimic nu este mai important pentru o vacan╚Ť─â decât capacitatea de depozitare a ma╚Öinii pe care o conduci. Produc─âtorul a ╚Ötiut s─â r─âspund─â foarte bine acestei cerin╚Ťe creând un portbagaj nu doar înc─âp─âtor, ci ╚Öi special. Modelul auto Hyundai Tucson este dotat cu un portbagaj cu deschidere automat─â ╚Öi care poate fi reconfigurat rapid datorit─â banchetei rabatabile 60:40. Acesta este prev─âzut, de asemenea, cu o prelat─â care va proteja bagajele tale de privirile indiscrete ╚Öi cu un cârlig pentru ancorarea bagajelor.

 

  1. Confort superior

Când te gânde╚Öti la acest model, nu trebuie s─â î╚Ťi vin─â în minte doar cuvintele Hyundai Tucson pre╚Ť, ci ╚Öi Hyundai Tucson confort, pentru c─â el a fost gândit special s─â asigure deopotriv─â confortul ╚Öoferului ╚Öi pe cel al pasagerilor. Astfel, vei putea avea parte în vacan╚Ťa petrecut─â al─âturi de prietenii t─âi de o c─âl─âtorie cât se poate de confortabil─â. Pentru tine, ca ╚Öofer, este disponibil sistemul de pilot automat, to╚Ťi pasagerii având, în acela╚Öi timp, la dispozi╚Ťie un sistem de control ╚Öi ajustare a pozi╚Ťiei scaunului ╚Öi un altul de ventila╚Ťie ╚Öi înc─âlzire în scaune.

 

Performan╚Ťele noului model Hyundai Tucson îl fac s─â fie alegerea perfect─â pentru o vacan╚Ť─â minunat─â al─âturi de cei dragi. În plus, vei avea senza╚Ťia de vacan╚Ť─â cu prilejul fiec─ârei deplas─âri pe care o vei face la bordul acestei ma╚Öini.

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!