7 moduri in care am vrea ca ei sa ne spuna: “Te iubesc!”

0 stele

962 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

7 moduri in care am vrea ca ei sa ne spuna: “Te iubesc!”

In cazul in care nu stii cum sa o mai “imblanzesti” pe iubita ta, iti facem o favoare. Ti-am pregatit in randurile de mai jos sapte moduri in care femeilor le place sa li se spuna “Te iubesc” fara a fi nevoie sa deschizi gura. Iata-le:

1.    Sarutul pe frunte

Are ceva special care ne aduce aminte de copilarie, cand, parintii ne aratau afectiunea cu acest gest simplu. Executat cum trebuie, acest gest ii va transmite iubitei tale si acum acelasi mesaj: te iubesc, vreau sa am grija de tine.

 

2.    Mesaje de… ma gandesc la tine

Nimic nu poate fi mai binevenit in mijlocul unei zile grele la serviciu sau la facultate decat un mesaj de la iubit (scris corect din punct de vedere gramatical si ortografic) din care reiese ca te gandesti la ea. Bonus: ai putea sa ii trimiti in fiecare seara un mesaj de noapte buna.

 

3.    Prezentarea oficiala

In cazul in care relatia voastra nu a fost inca bine definite in termini, ar fi cazul sa te hotarasti. Atunci cand o prezinti cunostintelor si apropiatilor tai,ea ar vrea sa auda formularea “iubita mea” si nu “v-o prezint pe Carla, o prietena…”

 

4.    Admira-I punctele slabe

Toata lumea are unul sau mai multe puncte slabe si cu totii suntem constienti de ele, dar ne asteptam ca cel de langa noi sa ne accepte si sa ne aprecieze si pentru ele. Daca mai primim si complimente pentru modul ciudat in care dansam sau cantam singure in baie ne simtim de-a dreptul fericite.

 

5.    Gateste-i

Cand un barbat intra in bucatarie cu unicul scop de a ne rasfata pe noi, atunci e clar ca interesul vizavi de persoana noastra e maxim iar noi suntem in culmea fericirii.

 

6.    Vulnerabilitatea

Nicio o femeie nu isi doreste langa ea un barbat care are slab in fata societatii, dar atunci cand el isi arata slabiciunile in fata noastra, se destainuie si cere incurajari sau consolari noi ne simtim puternice si cu adevarat utile in viata barbatului de langa noi.

 

7.    Sinceritatea

Prin faptul ca esti sincer cu ea fie ca este vorba de problemele mai mici sau mai mari ale vietii ii castigi respectul si admiratia si ii oferi certitudinea ca poate avea mereu incredere in tine.Foto: weddingobsession.com
 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!