7 motive pentru care telefoanele Android sunt mai bune decat un iPhone!

0 stele

897 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

7 motive pentru care telefoanele Android sunt mai bune decat un iPhone!

In cazul in care te gandesti sa le faci cadou de Craciun celor dragi un telefon inteligent (un cadou la moda in ultimii ani) iti oferim mai jos cateva ponturi utile pentru alegerea celei mai bune variante. Iata de ce telefoanele Android sunt in multe privinte mai practice decat un iPhone:1.    Telefoanele Android se sincronizeaza mai bine cu servicii Google precum: Gmail, Google Maps sau Google Calendar. Asadar, pentru a te bucura de cele mai bune caracteristici ale acestor servicii, opteaza pentru Android in defavoarea iPhone.


2.    Multe telefoane Android permit inlocuirea bateriei dupa un timp, in timp ce iPhone-ul nu iti permite acest lucru. Asadar, cand bateria iPhone-ului va fi prea uzata, va trebui sa iti iei alt telefon.


3.    Majoritatea telefoanelor Android iti permit sa folosesti un card SD pentru stocare suplimentara, acest lucru nu se intampla si cu telefoanele iPhone.


4.    Telefoanele Android te lasa sa instalezi “launchers”, aplicatii cu ajutorul carora iti poti personaliza modul in care functioneaza ecranul de start.


5.    Telefoanele Android se incarca cu ajutorul unui cablu USB clasic, mult mai frecvent decat cablul de date Lightning necesar pentru iPhone.


6.    Ai mai multe optiuni de hardware atunci cand optezi pentru un telefon Android, in timp ce la iPhone acesta este standard.


7.    Pretul unui telefon Android bun este de cele mai multe ori la jumatate de pret fata de cel al unui iPhone.
 Foto: stepbystep.com


 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!