7 semne ca prima intalnire a fost un succes!

0 stele

1287 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

7 semne ca prima intalnire a fost un succes!

Prima intalnire este atat de stresanta uneori, pentru ca esti atent la ce spui, cum spui, cat spui, ce gesturi faci etc, incat nu mai ai timp sa te gandesti la semnele pe care ti le transmite fata cu care te-ai intalnit. Studiaza randurile de mai jos si afla sigur daca partenera ta va mai dori sa te vada si a doua oara sau poti sa-ti iei gandul deja de la ea.


1. Semne pre-intalnire

Atitudinea ei fata de tine se vede dinainte de a se produce concret prima intalnire. A ajuns la timp? A intarziat? A reprogramat prima intalnire? Cand ti-a dat acceptul pentru intalnire a fost aproape indiferenta, era extrem de entuziasmata? Pune toate aceste date intr-un tablou si ai deja raspunsul la intrebarea cat de mult doreste sa te vada.


2. A inceput bine

Cand v-ati vazut si v-ati salutat ati simtit o placere reciproca, s-a simtit vreo conexiune intre voi? Conversatia decurgea natural, sau te lasa pe tine sa faci toata treaba? Dupa o intrebare de-a ta, urma si o intrebare de-a ei sau te lasa tot pe tine sa-ti storci creierii sa duci conversatia mai departe?


3. Ati gasit un domeniu de interes comun

Cand cei doi gasesc un punct comun pe marginea caruia le face placere la amandoi sa discute si sa tot discute, treburile ar trebui sa merga ca pe roate. Nici nu simt cum trece timpul astfel si le pare rau ca, la un moment dat trebuie sa-si ia la revedere.


4. Conversatie adevarata

Pe masura ce lucrurile evolueaza, ati schimbat cateva politeturi, ati schimbat cateva vorbe de incalzire despre vreme, trafic, ziua infernala pe care ati avut-o, ar trebui sa demarati o conversatie adevarata pe o tema. Daca o tot lungiti pe teme generale gen meteo, trafic, orasul infernal in care traiti, stiri de la televizor sau de pe internet, e clar ca ceva nu merge si va tot poticniti.


5. I-ai captat atentia

Daca tot schimba mesaje cu prietenii ei, daca raspunde la telefon, sau, mai rau, se apuca sa dea vreun telefon inseamna ca semnele sunt rele. E clar ca se plictiseste si nu stie cum s-o taie mai repede de la intalnire. Daca in schimb e numai ochi si urechi la tine, evita sa raspunda la telefon si se implica total in discutia cu tine inseamna ca poate fi a ta si numai a ta.


6. Limbajul corpului

Daca se uita in ochii tai in timp ce ii vorbesti, daca se apleaca inspre tine pentru a auzi mai bine ce-i spui, daca rade cand faci glume, inseamna ca e de bine. Daca e super-aranjata asta e un plus, o fata care vrea sa il impresioneze pe cel cu care se intalneste investeste o zi intreaga pregatindu-se de marea intalnire.


7. Isi aminteste lucruri

Daca la prima intalnire isi aminteste lucruri pe care le-ati discutat in preambulul intalnirii, sau, daca face glume pe seama modului in care ati ajuns sa va intalniti pana la urma dupa o serie de... peripetii, inseamna ca a tratat cu maxima seriozitate intalnirea cu tine. Daca ajungeti si la a doua intalnire, si ea va demonstra ca a retinut mici detalii legate de discutiile de la intalnirea precedenta inseamna ca se implica in timpul petrecut alaturi de tine. Tine-o tot asa!


Foto: hayleyquinn.com

Otilia Caraza

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: cum spui  ce spui  succes  a fost  prima intalnire  ca  semne 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!