A inceput facultatea. Cat scot studentii din buzunar pentru cazare?

0 stele

1803 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

A inceput facultatea. Cat scot studentii din buzunar pentru cazare?

Universitatile si-au deschis portile pentru miile de studenti, iar in camine a inceput agitatia cazarilor. Nici anul acesta, locurile din camine nu sunt de ajuns pentru a acoperi solicitarile studentilor.

Caminul privat sau o locuinta cu chirie sunt modalitatile de cazare pe care le au la dispozitie studentii care nu prind un loc in caminul universitar.

In campusul universitar Regie, studentii forfotesc cu bagaje inca de luni dimineata pe aleile dintre camine. Camerele sunt dotate cu cate 2 sau 4 paturi. Pentru un loc intr-o camera cu 4 paturi, taxa lunara este de 130 lei, iar pentru un loc in camera cu 2 paturi, aceasta este de 230 lei, in ambele cazuri fiind incluse toate utilitatile.

Studentii care nu au reusit sau nu au dorit sa se cazeze in caminele de stat au optat pentru cele private, unde taxa este de 150 de euro pe luna. In acest cost sunt incluse o spalatorie, sali de lectura si bucatarii utilate. Iar cei care au ales sa inchirieze cu alti colegi o garsoniera sau un apartament platesc lunar intre 100 si 200 euro de persoana, plus intretinere si utilitati.

Andreea Catan
Foto: tilica.ro
 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: CAMINE  regie  campus regie  cazare studenti 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!
 
 

Studentie.ro iti recomanda

Taxe fictive la cazare la Iasi Taxe fictive la cazare la Iasi