Acestea sunt pozitiile care pot provoca fractura de penis! Mai ai curaj sa le incerci?

0 stele

1317 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Acestea sunt pozitiile care pot provoca fractura de penis! Mai ai curaj sa le incerci?

Desi penisul nu are oase in structura lui, o fractura de penis este posibila si foarte dureroasa. Orice barbat se teme de un accident de acest gen in dormitor, dar cand spiritele se incing, cine se mai gandeste la riscuri? Se pare ca exista 2-3 pozitii care pot provoca fractura de penis si este bine sa le stii, nu ca sa nu le mai practicati, ci ca sa va puteti feri de eventualele neplaceri.

Pozitii sexuale care pot duce la fractura de penis

Inainte de toate, probabil ca te intrebi in ce consta o fractura de penis, din moment ce osul este absent. Erectia este provocata de circulatia intensificata la nivelul organului genital. Daca penisul este indoit brusc si cu forta, trauma poate cauza o asa-numita "fractura", in care sunt avariate cele doua cilindre care intra in alcatuirea penisului (corpus cavernosum). Desi fractura de penis poate sa se produca si in timpul masturbarii mai agresive, cel mai mare risc il prezinta sexul, respectiv anumite pozitii sexuale "periculoase".

Simptomele unui penis fracturat sunt:

- inchiderea la culoare a organului (din cauza ca tesutul rupt sangereaza);

- sange in deschiderea penisului;

- sange in urina;

- durere acuta, insuportabila.

Desigur, aceasta problema nu poate fi ignorata, si ii trimite pe oameni direct la spital, la urgente. Un studiu publicat intr-un jurnal de urologie a stabilit ca exista cateva pozitii care pot conduce la fractura de penis. Prima este aceea in care femeia sta deasupra, aceasta fiind cea care a cauzat cele mai multe accidente. Atunci cand femeia sta deasupra, ea controleaza miscarile cu tot corpul, ceea ce inseamna ca, daca nu se pozitioneaza bine, este foarte greu sa opreasca miscarea. Cu alte cuvinte, are mult mai putin control asupra impactului, spre deosebire de cazurile in care barbatul dirijeaza miscarile si poate sa se opreasca instinctiv sau macar sa incetineasca la timp pentru a evita o fractura. 

Aceeasi problema exista si in cazul pozitiei doggy style, poate pentru ca miscarile devin foarte intense si rapide si este mult mai greu chiar si pentru barbat sa le controleze atat de bine. Desigur, toate pozitiile mai "acrobatice" sunt destul de periculoase, mai ales daca partenerii trebuie sa faca tot felul de exercitii de echilibru. Adesea, fracturile de penis au loc si atunci cand sexul se practica in afara dormitorului (in masina, in lift, intr-o baie publica etc.). Atunci cand partida este repezita, riscul de accidentare este mult mai mare, mai ales daca exista si stresul de a fi descoperiti. 

CITESTE mai departe pe DIVAHAIR.RO

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!