Admitere 2012: Universitatea Maritima Constanta da startul la admitere

0 stele

1111 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza  | 23 iul 2012

Admitere 2012: Universitatea Maritima Constanta da startul la admitere

Luni, 23 iulie, ora 10.00, Universitatea Maritima din Constanta organizeaza examenul de admitere pentru anul universitar 2012-2013. Candidatii care urmaresc sa ocupe un loc bugetat vor sustine o proba scrisa la Algebra si Analiza Matematica.

 

Universitatea Maritima din Constanta organizeaza concurs de admitere, luni, 23 iulie. Locurile bugetate vor fi ocupate de candidatii care sustin un examen scris la Analiza Matematica si Algebra, media finala calculandu-se si pe baza mediei de la bacalaureat (40% media de la examenul de bacalaureat + 60% media de la examenul de admitere). Locurile cu taxa se vor ocupa doar in functie de media obtinuta la bacalaureat. La specializarea Navigatie si Transport Maritim si Fluvial s-au inscris 199 candidati, care concureaza pentru 44 de locuri bugetate.

 

La Electromecanica Navala sunt inscrisi 155 candidati, concurand pe 25 de locuri fara taxa. Si la celelalte specializari concurenta pe locurile bugetate este ridicata: - Electrotehnica: 44 candidati pe 15 locuri; - Ingineria si Protectia Mediului in Industrie: 20 candidati pe 13 locuri; - Inginerie Economica in Transporturi: 19 candidati pe 12 locuri; - Tehnologii si Sisteme de Telecomunicatii: 10 candidati pe 10 locuri.

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
 
 
Inchide
Am uitat parola Cont nou
Conecteaza-te prin Facebook

Acum te poti conecta si prin contul tau de Facebook! Da click pe butonul de mai jos si introdu datele tale:

Login with Facebook