Afla unde gasesti cele mai ieftine chirii din Bucuresti!

Afla unde gasesti cele mai ieftine chirii din Bucuresti! 3 5
3 stele

15641 vizualizari  |  3 comentarii

Afla unde gasesti cele mai ieftine chirii din Bucuresti!

A mai ramas putin pana la inceperea unui nou an universitar, iar studentii au inceput sa isi caute cazare, in camin, gazda ori chirie. Daca esti unul dintre cei care vor sa stea in chirie, afla unde gasesti cele mai ieftine chirii din Bucuresti!


Garsoniere


Conform publicatiei online Wall-Street, cele mai ieftine chirii la garsoniere sunt in cartierul Giulesti. Aici vei gasi garsoniere si cu 137 de euro pe luna. Destul de ieftin te vei caza si in cartierul Ferentari, cu 145 euro pe luna. In Pantelimon, chiria medie este de 204 euro lunar, iar in Berceni si Giurgiului, cazarea intr-o garsoniera ajunge la circa 208 euro pe luna.

Ceva mai mari, dar destul de acceptabile, sunt chiriile in Colentina, Rahova, Militari si Titan. Astfel, chiria pentru o garsoniera intr-un din aceste zone este de circa 230 de euro lunar.


Apartamente cu doua camere


Daca vrei sa locuiesti impreuna cu un coleg, de pilda, varianta cazarii intr-un apartament cu doua camere ar putea fi intocmai ce iti trebuie, daca ne gandim ca, in acest caz, chiria s-ar imparti la doi si ar fi, prin urmare, mai mica decat daca ai locui singur intr-o garsoniera.

Astfel, chiriile cele mai mici la apartamentele cu doua camere sunt in cartierul Ferentari. Cam la fel de ieftina este si cazarea in cartierul Giulesti, unde chiria pentru un astfel de apartament este de circa 219 euro pe luna.

Destul de rentabila este si cazarea in Rahova, Theodor Pallady sau 1 Decembrie, unde chiria pentru apartamentele cu doua camere variaza intre 275 si 282 de euro pe luna. Ceva mai scumpe sunt chiriile in cartiere ca Militari si Drumul Taberei, cu o valoare, in medie, de 304-305 euro pe luna.

In zone precum Titan sau Dristor, chiriile sunt si mai mari: 333-334 de euro lunar pentru un apartament cu doua camere.


Apartament cu trei camere


Nu in ultimul rand, te poti caza intr-un apartament cu trei camere la un pret convenabil in zone ca Rahova sau Drumul Taberei. In Rahova, chiria pentru o astfel de locuinta este, in medie, de 344 de euro pe luna, in timp ce in Drumul Taberei, pentru un apartament cu trei camere, proprietarii cer circa 345 de euro lunar.

Chirii rezonabile vei gasi si in Berceni, Titan si Militari. In Berceni, chiria pentru un apartament cu trei camere este de circa 355 de euro lunar, iar in Titan si Militari, de aproximativ 370-380 de euro.
 

Dana Saporan - editor Studentie.ro

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: Chirie  CAZARE  Garsoniera  APARTAMENT 
Comentarii

Raspunde-i

Articolul e bun,bravo.. Daca sunt din provincie si caut cazare pentru o perioada de 30 de zile in bucuresti,unde as putea gasi si eu ceva...rentabil si ieftin? Multam astept raspuns!

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!