Agentiile de comunicare isi dau intalnire la Timisoara

Agentiile de comunicare isi dau intalnire la Timisoara 5 2
5 stele

660 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Agentiile de comunicare isi dau intalnire la Timisoara

In cadrul celei de a treia editii a conferintei regionale de comunicare PRbeta, reprezentanti ai unora dintre cele mai mari agentii de comunicare din tara isi dau intanire la Timisoara. Participantii la conferinta vor putea afla noutati din domeniu, studii de caz relevante si vor putea invata cum sa comunice mai bine de la cei mai buni specialisti din domeniu.

Printre reprezentantii agentiilor care vor sustine prezentari si workshop-uri in cadrul conferintei PRbeta se numara: Oana Bulexa de la The Practice (cea mai premiata agentie de comunicare din tara), Mugur Patrascu de la iLeo,  Calin Crainic de la Vitrina Advertising, Sorin Tranca de la Friends Advertising, Georgiana Gheorghe de la Presage, Dragos Alexa de la Creatica si altii. Saptamanal, organizatorii vor mai anunta cate un speaker al conferintei. Mai multe detalii despre speakeri gasiti pe pagina evenimentului, www.PRbeta.ro.

Workshop-urile din data de 17 mai vor fi, de asemenea, sustinute de specialisti in domeniul comunicarii. Organizatorii au ales cei mai reprezentativi traineri pentru fiecare workshop: Alexandru Negrea va tine un training despre Strategii de continut pe Facebook, Monica Jitariuc va vorbi despre situatii de criza in comunicare, Victor Kapra va detalia metodele de comunicare cu media, Cristian Ignat va invata participantii cum sa realizeze campanii AdWords de succes, Alex Ciuca va prezenta care sunt pasii de la un site la comunicare online, iar Dragos Alexa va lucra cu participantii la definirea unei strategii de branding utile fiecaruia. Mai multe detalii despre workshop-urile PRbeta gasiti pe pagina dedicata lor: http://prbeta.ro/workshops.

Timisoara va fi, inca o data, capitala comunicarii online, in 16 si 17 mai 2013. Conferinta PRbeta este organizata de Asociatia Amvest, cu sustinerea Romtelecom. Inscrierea la eveniment se poate face online, pe pagina PRbeta: http://prbeta.ro/inscrieri. Daca locurile disponibile pentru conferinta sunt in numar de 200, la workshop-uri locurile sunt limitate: cate 25 pentru fiecare dintre acestea.

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!