Alege Formularul de Inscriere Admitere Studentie.ro!

Alege Formularul de Inscriere Admitere Studentie.ro! 5 4
5 stele

3753 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza  | 10 iun 2011

Alege Formularul de Inscriere Admitere Studentie.ro!

Studentie.ro vine in ajutorul celor care s-au saturat sa stea la coada, prin lansarea unui proiect-pilot educational care va permite candidatilor sa rezolve online problema formularului de inscriere la admitere!

Cu ajutorul Formularului de Inscriere Admitere Studentie.ro, atat viitorii studenti, cat si universitatile partenere vor avea multiple beneficii! Prin inscrierea online, candidatii vor reduce costurile de deplasare pentru depunerea dosarului si vor avea posibilitatea de a aplica la mai multe facultati, chiar din mai multe orase, direct din fata calculatorului.

Universitatile partenere vor avea o expunere mai buna in randul candidatilor deoarece vor putea oferi posibilitatea de inscriere la admitere pentru mai multe facultati in acelasi timp si, in plus, vor fluidiza intregul proces de admitere, avand deja o baza de date creata.

Astfel, prin Formularului de Inscriere Admitere Studentie.ro, situatia va fi numai de castig pentru ambele parti participante la procesul admitere. Scapa de grija inscrierii la admitere! Alege Formularul de Inscriere Admitere Studentie.ro!
 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: Admitere  FACULTATE  Universitati  INSCRIERE  CANDIDATI  FORMULAR  studentie 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!