ALINA VACARIU, ZEITA SEXY A INTERNETULUI

ALINA VACARIU, ZEITA SEXY A INTERNETULUI 4 8
4 stele

27588 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

ALINA VACARIU, ZEITA SEXY A INTERNETULUI
O duce lipsa tarisoara noastra de multe, dar nu si de femei frumoase! De la faimoasa „Bambola” Ramona Chorleau pana la „Regina Sexului” Sandra Romain, mai multe tinere romance au „speriat” Vestul, impresionand prin generozitate si prin sex-appeal. Mai nou, o alta fatuca din tara noastra a intrat in topurile strainilor.
Numele ei este Alina Vacariu, un model necunoscut in Romania, dar extrem de apreciat in Statele Unite si in Vestul Europei. La varsta de 14 ani, a castigat titlul de cel mai bun model al Romaniei, care i-a adus un contract extrem de avantajos cu compania Elite Model Management. Acum are 23 de ani si castiga foarte multi bani din moda. De curand, site-ul HollywoodTuna.com a desemnat-o printre cele mai delicioase femei postate vreodata pe aceasta pagina de Internet.

 Mai mult, americanii au numit-o „Zeita Internetului”, datorita zecilor de mii de accesari ale pozelor in lenjerie intima pe care Alina le-a realizat pentru firma „The Finish”. Prin prezenta in acest catalog, apetisanta romanca s-a alaturat unor manechine de top, precum Keeley Hazell sau Nikki Ziering.
In vara anului trecut, un intreprinzator american a imprimat chiar imaginea Alinei pe o fata de perna, pe care a vandut-o pe „e-Bay” in cadrul unei licitatii. Americanul si-a facut atunci reclama, spunand ca produsul a fost realizat din cel mai bun si mai moale material, asigurand un somn profund si garantand numai vise frumoase. Alaturi de fotografia romancei, a scris textul „It doesn''t get any better than this” - in traducere „Mai bine de atat nu se poate”.

Antena3.ro

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: ALINA  INTERNETULUI  VACARIU  ZEITA  lenjerie sexy 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!