ALPHA BANK SI - A DUBLAT CREDITAREA IN ULTIMUL AN

0 stele

1377 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

ALPHA BANK SI - A DUBLAT CREDITAREA IN ULTIMUL AN

La finele lunii martie, banca acordase credite de aproximativ 1,5 miliarde de euro. Valoarea creditelor acordate de Alpha Bank Romania s-a dublat fata de anul trecut. Banca a dat, pina la 31 martie 2007, credite de 1,5 miliarde de euro, cu 101% mai mult comparativ cu luna martie a anului trecut.
Fata de inceputul anului, volumul de credite s-a majorat cu 36%. Creditarea populatiei a crescut cu 80%, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. Activele totale ale bancii au atins 2,47 miliarde de euro, in crestere cu 17% fata de prima zi a anului. Pe de alta parte, profitul brut al bancii a scazut la 6,57 milioane de euro, dupa primele trei luni ale anului. Fata de luna ianuarie, banca a atras depozite cu 10,4% mai mari.
Alpha Bank a mai anuntat si o majorare de capital in valoare de 58,2 milioane de lei, ajungind astfel la un capital de 593,62 milioane de lei. `Majorarea capitalului social prin incorporarea rezervelor constituite din profitul net sustine planul de expansiune pe care banca si l-a asumat si care implica dezvoltarea retelei la un numar de 300 de unitati pina la finele anului 2010`, arata un comunicat al bancii. Alpha Bank este singura banca din Romania care a primit acordul Bancii Nationale pentru a acorda credite in conditiii relaxate. Banca impune un avans maxim de 15%, cu posibilitatea de a ajunge chiar la zero si accepta un grad de indatorare de pina la 65%.

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: Bank  Alpha  DUBLAT  ULTIMUL  CREDITAREA 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!