Andrei Galut, solistul Goodbye To Gravity, a vorbit pentru prima data cu mama sa!

0 stele

651 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza  | 26 nov 2015

Andrei Galut, solistul Goodbye To Gravity, a vorbit pentru prima data cu mama sa!

Andrei Galut, solistul trupei Goodbye to Gravity, a vorbit pentru prima oara cu mama sa. Tanarul este internat la Spitalul Crucii Rosii din Beverwijk, Olanda, dupa ce a fost ranit grav in incendiul din Clubul Colectiv.

Andrei e singurul supravietuitor din formatia Goodbye to Gravity, insa da semne de revenire.

"Vorbeste greu Andrei, perioadele cand e constient sunt scurte...dar, acum doar a comunicat cu cei din jur. Si socrul meu a plecat ieri spre Olanda", a declarat Nicoleta Belean, cumnata lui Andrei. 

Aceasta a declarat ca Andrei este in continuare intubat, nu respira singur, depinde inca de aparate. Pana acum, Andrei a suferit trei interventii chirurgicale mari, complicate, toate la mana dreapta. Vor urma asi altele. Familia lui Andrei spune ca a simtit inca de la inceput solidaritatea oamenilor si tina sa multumeasca pentru acest lucru. Membrii trupei Goodbye to Gravity - Andrei Galut (voce), Alex Pascu (bas), Vlad Telea (chitara), Mihai Alexandru (chitara) si Bogdan Enache (tobe) - au concertat pe 30 octombrie in clubul Colectiv din Bucuresti. Goodbye to Gravity si-a lansat in acea seara albumul "Mantras of War".

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!