Arhivele crimei, serialul nominalizat la Emmy care exploreaza cazuri criminalistice captivante, are astazi premiera noului sezon

0 stele

290 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Arhivele crimei, serialul nominalizat la Emmy care exploreaza cazuri criminalistice captivante, are astazi premiera noului sezon

Crime + Investigation® prezint─â în exclusivitate o nou─â serie din produc┼úia nominalizat─â la premiile Emmy „Arhivele crimei”, care exploreaz─â cazuri criminalistice captivante, considerate timp de ani de zile de nerezolvat, ┼či pove┼čtile detectivilor care le-au redeschis. Serialul va începe pe 20 aprilie, de la ora 22:00, ┼či va cuprinde 10 episoade de o or─â fiecare care îi vor aduce pe telespectatori în mijlocul anchetelor.

Exist─â peste 120.000 de cazuri clasate în SUA ┼či numai 1% dintre ele vor fi vreodat─â elucidate. De la povestea unui criminal care-┼či aminte┼čte din copil─ârie moartea surorii lui la folosirea masiv─â a probelor ADN pentru a g─âsi un uciga┼č, detectivii g─âsesc indicii pentru a rezolva cazuri chiar ┼či de acum 30 de ani ┼či a-i aduce pe vinova┼úi în fa┼úa justi┼úiei.

Noua serie va prezenta în fiecare episod cazuri fascinante ┼či va surpinde experien┼úele detectivilor care le investigheaz─â. Ace┼čtia vor retr─âi evenimentele crimelor ╚Öi vor dezv─âlui noi particularit─â┼úi care îi vor ajuta pe privitori s─â p─âtrund─â în atmosfera serialului ╚Öi s─â în╚Ťeleag─â mai bine cum s-au produs aceste situa┼úii tragice. Bazându-se pe nout─â┼úi tehnologice din domeniul medico-legal ┼či pe influen┼úa exercitat─â de canalele de social media,  „Arhivele crimei” prezint─â atât modul în care sunt solu┼úionate cazurile, cât ╚Öi sentimentul de împ─âcare pe care acest deznod─âmânt îl aduce familiilor ╚Öi prietenilor victimelor.

Serialul a fost creat de multipremiatul studio Blumhouse Television, care a realizat documentarul de succes The Jinx”, ┼či de studio-ul independent de produc┼úie AMPLE. De asemenea, este narat de actorul american Danny Glover, o prezen╚Ť─â permanent─â pe ecranul cinematografului, scen─â ┼či la TV de mai bine de 25 de ani.

Despre Crime+ Investigation

Crime + Investigation® dezv─âluie lumea complex─â ╚Öi fascinant─â a crimelor, purtând telespectatorii într-o c─âl─âtorie în c─âutarea adev─ârului, drept─â╚Ťii ┼či a unei mai bune în╚Ťelegeri a comportamentului unui uciga┼č. Fiecare c─âl─âtorie este personal─â ┼či emo┼úional─â, fiind completat─â de pove┼čtile anchetatorilor, exper┼úilor ┼či a victimelor ╚Öi apropia╚Ťilor acestora. Crime + Investiga╚Ťion® g─âzduie╚Öte unele dintre cele mai îndr─âgite seriale, precum Crime Care Au ╚śocat Marea Britanie ╚Öi Arhivele Crimei. CI este disponibil la nivel international în peste 50 de milioane de loca╚Ťii ╚Öi difuzat în 18 limbi.

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
 
 
Inchide
Am uitat parola Cont nou
Conecteaza-te prin Facebook

Acum te poti conecta si prin contul tau de Facebook! Da click pe butonul de mai jos si introdu datele tale:

Login with Facebook