Ateliere incubator107 saptamana 25-31 ianuarie

0 stele

676 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Ateliere incubator107 saptamana 25-31 ianuarie

In saptamana 25-31 ianuarie ne transformam propriile idei In realitate, ne facem propriul parfum, meditam si descoperim formula succesului personal.


Luni, de la ora 19 in cadrul atelierului De la idee la implementare invatam cum sa ne punem in practica ideile ca sa organizam evenimente sociale. Aflam care sunt elementele  ce definesc un eveniment social, cum sa reusesti sa-ti implementezi ideea cu un buget limitat, dar si modalitati de a atragere a partenerilor. Ne impartaseste din experienta ei, Cristina, 'Visul' de la ARTIVIST ce transforma ideile in realitate si dezvolta evenimente socio-culturale.


Joi, de la ora 19 in cadrul atelierului Fa-ti propriul parfum - atelier de Imbinat miresme ne indragostim de tot soiul de arome si ne realizam propriul parfum. Distingem diferite note olfactive, aplicam tehnici de preluare a esentelor si experiementam amestecuri vrajite In sticlute mici, Intunecate. La final vom avea adevarate creatii olfactive. Ne Impartaseste din pasiunea ei Ana Maria Surdu, o alchimista In potiuni aromatice.


Vineri, de la ora 19, In cadrul atelierului Kiirtan - Music, Mantra, Bliss practicam mediatatia care imbina muzica, ritmul, mantra si miscarea pentru a deschide inima si a permite experimentarea iubirii din interior. Aflam pe scurt informatii despre stiinta mantrelor si efectul rezonant al limbii sanscrite. Apoi cantam si dansam Impreuna. Ne Indruma Didi Ananda Devapriya, calugarita yoghina si Invatator spiritual. (practica meditatia de aproximativ 20 ani).


Sambata, de la ora 19, In cadrul atelierului Formula succesului personal aflam ce inseamna si ce presupune sa fii numarul unu. Vom face cunostinta cu calitatile si mecanismele psihologice ale performerilor sportivi, mecanisme aplicabile in orice domeniu de activitate, acolo unde exista (stresul) competitiei. Ne Indruma Nicoleta Tanase - Trifu, master of science in psihologie clinica.


Unde?
Atelierele se tin in mansarda noastra din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, Bucuresti. http://Bucuresti, nu Budapesta.incubator107.com/contact.html.
Cum?
Inscrierea la atelier se face online. Apasa cu curaj  aici inscrie-te si vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei sa vii, zi-ne de unde ai auzit de noi si lasa-ne numarul tau de telefon.
Investitia
Donatia de 30 lei este obligatorie, dar ai 3 exceptii de la regula:
1. COMBINATORUL: n-ai bani. Vino cu 2 prieteni care platesc si te-ai scos!
2. VIZIONARUL: platesti toate Intalnirile unui atelier, dai cu 15% mai putin.
3. PRASLEA: esti student sau elev, dai 20 lei


 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: IANUARIE  Creatie  ATELIERE  incubator107  succes personal 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!