AVANSUL ZERO COSTA LA BRD

0 stele

2739 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

AVANSUL ZERO COSTA LA BRD
A doua banca din Romania a inceput de ieri sa acorde finantari potrivit noilor norme. Pentru creditele ipotecare cu avans zero, dobinda creste cu pina la 1%. Incepind de vineri, BRD Societe Generale este a doua banca din Romania care acorda credite conform noilor norme.
Rata lunara poate ajunge pina la 70% din veniturile imprumutatului in timp ce avansul obligatoriu pentru credite imobiliare a fost eliminat. Totusi, avansul zero nu este gratis la BRD. `Pentru persoanele care solicita avans zero, dobinda poate fi mai mare cu pina la 1% decit in cazul creditelor cu avans de 20%`, spune Dana Demetrian, director in cadrul BRD. Banca practica o dobinda de 5,75% pentru creditul imobiliar cu avans si de peste 6% in cazul clientilor care nu platesc avans.
Banca merge chiar mai departe cu selectarea clientilor prin dobinda. `Exista un standard de la care incepe negocierea cu clientul. Nu pot avea toti aceeasi dobinda`, a declarat Lucian Cojocaru, director comercial al bancii. BRD este a doua banca din Romania care acorda credite potrivit propriilor norme. Prima a fost Alpha Bank. In cazul Alpha, avansul maxim solicitat este 15%, iar gradul de indatorare merge pina la 65%. Pentru clientii cu venituri sub 1.500 de euro, pargul maxim de indatorare se opreste la 55% din venituri.

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: COSTA  BRD  ZERO  AVANSUL 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!