Avem cei mai buni studenti!

0 stele

379 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza  | 17 feb 2014

Avem cei mai buni studenti!

Studentii romani sunt foarte activi si prezenti pe scena concursurilor internationale de educatie. In 2013, cativa dintre acestia au obtinut premii importante pentru rezultate exceptionale in diverse domenii.

Desi au intrat in competitii alaturi de alti studenti de la cele mai celebre universitati din lume, precum Cambridge sau Oxford, studentii romani s-au intors acasa cu numeroase premii in 2013.


Premii in domeniul tehnologiei si al telecomunicatiilor

Studentii Facultatii de Automatica si Calculatoare din cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti au obtinut Premiul I in etapa nationala a Concursului International "Image Cup 2013", initiat de Microsoft in primavara anului trecut.

Echipa castigatoare a fost formata din Andrei Avramescu, Diana Lascu, Giuliano DeSabata si Roxana Padurariu.


Premii in domeniul arhitecturii

Mihai Ionut Danciu a castigat Premiul al II-lea la concursul international "Let's Shift MA Prize 2013".

Competitia s-a desfasurat in Statele Unite ale Americii, in Atlanta - Georgia, in luna iunie a anului trecut, iar rganizatori au fost cei de la compania MA International Design Event.


Premii in domeniul legislativ

Concursul de procese simulate "Philip C. Jessup", organizat in martie-aprilie 2013 la Washington DC, i-a premiat pe studentii romani de la Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti.

Acestia au concurat impotriva studentilor de la cele mai prestigioase universitati din lume, cum ar fi Cambridge, Oxford sau Columbia Law School.

Echipa Facultatii de Drept, formata din Viorel Chiricioiu (anul III), Dragos-Mihai Ghita (anul III), Cezara-Laura Grama (anul IV), Elena-Laura Lupu (anul III) si Victor-Iulian Maier (anul III) a fost coordonata de profesorul Ion Galea.

Rundele internationale ale concursului s-au desfasurat in perioada 31 martie - 7 aprilie 2013 sub egida International Law Students Association si White&Case si au avut 126 de echipe participante, dintre care cea a Romaniei a obtinut cel mai mare punctaj.

Sursa foto: unitbv.ro

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!