BALUL BOBOCILOR 2009 - FACULTATEA DE MECANICA, UNIVERSITATEA POLITEHNICA TIMISOARA

BALUL BOBOCILOR 2009 - FACULTATEA DE MECANICA, UNIVERSITATEA POLITEHNICA TIMISOARA 5 3
5 stele

4433 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

BALUL BOBOCILOR 2009 - FACULTATEA DE MECANICA, UNIVERSITATEA POLITEHNICA TIMISOARA

Balul Bobocilor (18 noiembrie 2009, ora 20:00) este un eveniment de traditie al Facultatii de Mecanica, fiind organizat de catre organizatia studentilor din facultate, pentru studenti, iar in fiecare editie am obtinut un spectacol extraordinar.

Anul acesta, vom obtine din nou un spectacol incendiar. Alaturi de probe, modul in care bobocii participanti vor incerca sa impresioneze juriul, ii vom avea ca invitati speciali pe cei de la Partydul KIss FM si pe NTFO Dj's, care in mod sigur vor crea o atmosfera incendiara.

Balul Bobocilor 2009 va avea ca tema Black and White. Vor participa 8 perechi, ce vor evolua timp de 1 ora si jumatate, in incercarea de a cattiga simpatia publicului, punctajul din partea jurului ti evident, titlul de ”Miss & Mister Boboc Facultatea de Mecanica Timitoara”. Acettia vor trebui sa treaca prin patru probe, care le  vor pune la incercare spontaneitatea, dinamismul ti creativitatea.

Pretul unui bilet va fi de 12 lei. Pe tot parcursul Balului, publicul va fi in centrul atentiei! Veti putea cattiga diverse premii, iar daca vreti ti mai mult, foarte bine, puteti castiga un week-end la Paris...va asteptam !

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: Balul Bobocilor  Balul Bobocilor UTCB  bal mascat 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!