Beraria Hanul cu tei

0 stele

2825 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Beraria Hanul cu tei

Beraria Hanul cu tei este locul din Centrul Vechi al Bucurestiului unde continua sa se scrie istorie. Designul impresionant, fotografiile care ilustreaza scene ale Bucurestiului de alta data creeaza senzatia ca ai calatori in timp, in perioada anilor ’30. In plus, interiorul berariei este foarte generos atunci cand vine vorba de spatiu, locatia numarandu-se printre putinele locuri din Centrul Istoric cu o capacitate de  mai mult de 300 de persoane.

Serile petrecute la han fac si ele  legenda prin specificul lor: cantari live sau concerte cu artisti cunoscuti, meciuri de fotbal, spectacole de stad-up comedy, teatru sau improvitatie. Din meniul pentru o seara reusita nu lipseste berea rece, pe care oaspetii pot avea placerea sa o serveasca  la mesele speciale, cu draft incorporat, si mancarea delicioasa. Toate acestea sunt motive temeinice care te fac sa iti doresti sa revii in acest loc.
 
Pe timp de vara, curtea interioara a hanului devine locul unde nu iti pare rau ca ai pierdut noptile la bere cu prietenii. Terasa, departe de aglomeratia Centrului  Vechi,  se diferentiaza prin intimitatea si caldura pe care o emana, devenind coltul de care ai nevoie pentru a te relaxa.

 


In prezent, Hanul cu Tei mai adaposteste si restaurantul Embassy si mai multe galerii de arta, unde sunt pastrate obiecte de arta vechi, precum:
piese de mobilier, lambriuri, tapiserii si covoare, tablouri, fotografii, albume, documente vechi, ceasuri, aparate de fotografiat si gramofoane, monede si decoratii sau icoane.
 


Hanul cu Tei a fost construit in 1833 de catre Atanasie Hagi, Gheorghe Polizu si Stefan Popovici, pe strada Lipscani si este unul dintre putinele hanuri din Bucurestii de alta data care mai pastreaza din caracteristicile si pitorescul vremurilor de atunci.

Contact:
Strada Blanari, Nr. 5-7, Bucuresti
rezervari@berariahanulcutei.ro
0727 571 371
www.berariahanulcutei.ro

 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: beraria hanul cu tei  hanul cu tei  berarii bucuresti 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!
 
 

Studentie.ro iti recomanda

THE JACK  garden&rock THE JACK garden&rock