BIBLIOTECA METROPOLITANA BUCURESTI DESCHIDE CLUBUL DE LECTURA ODAI

0 stele

4472 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

BIBLIOTECA METROPOLITANA BUCURESTI DESCHIDE CLUBUL DE LECTURA ODAI

Incepand cu 1 octombrie 2009, Biblioteca Metropolitana Bucuresti deschide Clubul de Lectura "Odai" din cadrul Complexului de Servicii Sociale Odai din Bucuresti, str. Odai nr. 3-5, sectorul 1, tel. 021 351.88.95.


Acesta este al doilea club de lectura dezvoltat, in cadrul proiectului derulat de Serviciul Informare Comunitara, in parteneriat cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 1.


In final, fiecare sector va beneficia de servicii specializate de lectura in cadrul asezamintelor pentru persoanele de varsta a treia.


Clubul ofera locatarilor complexului posibilitatea de a citi carti din toate domeniile cunoasterii, in special beletristica.
La organizarea Clubului de Lectura "Odai" o contributie deosebita au avut PRO CREDITBANK, prin asigurarea mobilierului si a unei parti din cartile donate, filialele "Dimitrie Bolintineanu"(initiatoarea proiectului), "Ioan Slavici", "Cezar Petrescu" si Serviciul Comunicarea Colectiilor din cadrul Bibliotecii Metropolitane Bucuresti.

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Citeste mai mult despre: Biblioteca  Biblioteca Metropolitana 
Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!