Bine ati revenit in campus!!!

0 stele

818 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza  | 30 sep 2014

Bine ati revenit in campus!!!

E 1 Octombrie, e ziua favorita a anului pentru studentii si profesorii universitari din toata tara!!! E ziua in care bobocii pasesc timizi si emotionati pentru prima oara in Aula Magna pentru a participa la festivitatea de deschidere oficiala a noului an universitar, e ziua in care studentii seniori se reintalnesc cu prietenii, iubitii, iubitele gata sa sarbatoreasca marele moment cu o petrecere de pomina, e ziua reintalnirilor, ziua revederilor, ziua marlor promisiuni pe care ni le facem noua insine la inceputul fiecarui nou an universitar: vom fi mai buni, vom invata mai bine, ne vom autodepasi, vom arata tuturor de ce suntem in stare!!!


Iar noi, Studentie.ro  va uram mult succes, si trebuie sa va marturisim sincer ca ne bucuram ca v-ati intors ca sa ne “rasfoiti” in momentele in care veti avea nevoie de un “prieten online”. Va vom tine la curent si in acest an cu nutatile academice, va vom face cele mai mai bune recomandari de party, pentru ca stiti ca si noua ne place sa redactam astfel de… “referate”, vom incerca sa selectam cele mai bune si mai utile informatii de care aveti nevoie la cei 20 de ani frumosi pe care ii aveti.
 

Si pentru ca stim ca aveti nevoie de resurse, pe studentie.ro gasiti cele mai “apetisante” reduceri pentru studenti, cele mai bune referate, proiecte, cursuri si seminarii, cele mai bune oferte de joburi pentru studenti dar si cele mai amuzante si interesante informatii, in sectiunea Fun & Lifestyle.

Si pentru ca nu vrem sa va mancam toata ziua cu acest editorial de Bun Venit! va uram mult succes in noul an universitar si asteptam cat mai multe semne de viata de la voi pe Facebook! Nu uita, Studentie.ro e prietenul  tau online!!!Echipa Studentie.ro

Foto: campusmagazin.ro
 

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!