Bucura-te de antrenamente interactive atingand performante ridicate

0 stele

470 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Bucura-te de antrenamente interactive atingand performante ridicate

NordicTrack este lider pe piața ehipamentelor fitness pentru uz casnic și semiprofesional, în centre de recuperare, hoteluri, pensiune sau centre spa. La bază companiei se află o experiență de 25 de ani în comercializarea, cercetarea și dezvoltarea echipamentelor fitness. Întreg procesul de dezvoltare s-a axat pe eficentizarea antrenamentelor implementând pe ehipamente noi tehnologii inovatoare.

Sistemul de amortizare a șocurilor joacă un rol important în antrenamentul pe banda de alergare deoarece prin absorbția șocurilor protejează articulațiile, reduce senzația de disconfort iar energia pierdută va fi diminuată. Benzile de alergare au beneficiat de un nou sistem de amortizare a șocurilor, care poate fi reglat de utilizator, astfel obținându-se un antrenament mai relaxant care duce la performanțe ridicate.

În timpul antrenamentului dimensiunea suprafeței de alergat este foarte importantă. Având mai mult spațiu pe suprafața de alergat antrenamentul este mult mai lejer. Benzile care au suprafața de alergat redusă duc la disconfort și chiar accidentări, deoarece utilizatorul trebuie sa fie mereu atent în a se încadra pe suprafața de alergare. Disconfortul și pericolul accidentării cresc odată cu mărirea vitezei de alergare. NordicTrack pune accent pe acest lucru și dotează echipamentele cu o suprafată de alergare generoasă.

Tehnologia interactivă IFit se regăsește pe majoritatea echipamentelor fitness. IFit Coach este un întreg program de fitness care include un antrenor personal și un nutritionist care personalizează antrenamentul și dieta pentru ca obiectivele să fie mai ușor de atins. Înainte de a începe antrenamentul se poate alege orice locație de pe glob disponibilă pe Street View, astfel putând vizualiza imagini în timpul antrenamentului direct pe display-ul atașat echipamentului. Sistemul a fost dezvoltat împreună cu cei de la Google Maps. Datorită tehnologiei de adaptare a terenului în timpul antrenamentului se va simți orice diferență demografică, deal sau vale, ca și cum s-ar alerga afară. Mai mult, cu IFit te poți antrena împreuna cu prietenii pe același traseu prestabilit, astfel având un antrenament distractiv și competitiv.

NordicTrack este într-un continuu proces de cercetare și dezvoltare, făcând din aceasta cea mai bună și interactivă soluție în a avea antrenamente performante și distractive.

Daca ti-a placut acest articol, urmareste-ne pe Facebook

Adauga comentariul tau
Promoveaza-ti oferta aici!